17-12-07

't Is me nog eens gelukt...

Jaja, hier ben ik nog eens Smile

't Is moeilijk om eens wat tijd te vinden, maar vandaag is het me dan toch nog eens gelukt Knipoog

Intussen ook wat aan't foefelen geweest met mijn prentjes, zo is er toch ook duidelijk een kerstsfeer in m'n blogje gekomen...

kerstbal02


Intussen is Telly van werk veranderd, er waren wat dingen die niet liepen zoals het moest op zijn vorig werk en nu werkt hij al ergens anders...

Waar ik vrijdagochtend moet gaan werken is intussen het baby'tje geboren, een meisje Lentel, zo'n lief klein dutske... Spijtig genoeg een huilertje, maar ook dit zal wel overgaan na een tijdje... Maar het is echt een schattig kindje!!!

We zijn Matthew nu ook aan't leren van op't potje te gaan, hij snapt heel goed waarvoor het potje dient maar vraagt er spijtig genoeg net altijd te laat naar... Maar ik vind het al goed dat hij het besef heeft waarvoor het potje dient!

Ik ga nu maar eens wat rommelen hier, zou nog de badkamer moeten kuisen...

Kusje

15:46 Gepost door Beertje in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Hallo Veronique blij van je even terug te zien, neen ik ben je heus niet vergeten meis, wees gerust.
Ach Matthew die leert dat wel geen zorgen, zonder je eraan zelf denkt is het zover.
Mooie naam voor dat nieuwe wereldburgertje, en zo draait de wereld verder.
Dag Veronique, heb je hier mooi gemaakt, ach het is gewoon voor wie je bent dat ik langskom, niet voor hoe je blog eruit ziet, maar het oogt wel feestelijk.
lieve groeten, en hou je goed

Gepost door: Greta | 17-12-07

:-) dat komt wel in orde met het potje en Matthew
kan zomaar niet ineens gebeuren hé Veronique
groetjes

Gepost door: Borriquito | 17-12-07

Hallo Ha, de kerstsfeer is hier ook binnengedrongen. Op alle blogjes zie je dat en het geeft dat zalig kerstgevoel weer...

"Lentel" is een mooie naam voor dat kindje... en dat huilen zal ook maar tijdelijk zijn hé ! Net zoals Matthew wel op tijd en stond zal "vertrokken" zijn met het potje... zoiets vraagt gewoon veel geduld van de ouders ;o)))

Hopelijk heb je de badkamer alsnog proper gekregen ;o) Lieve groetjes. Lucky

Gepost door: Lucky | 17-12-07

Hela,
Ik was ook een tegenstribbelaar, hahaah wild eniet op het potje ;)

De kerst komt er bijna aan en het is flink koud buiten, brrrrrr

fijne dag, liefs

Gepost door: Suus | 18-12-07

Goede morgen blogmaatje Alles goed daar hoop ik... door de koude heen zal je je wel verwarmen rond je kerstboom hé! Heeft de Matthew nog niet te veel kerstballen uitgetrokken of met de lichtjes gespeeld ;o) ?

Ik hoorde dat er daar in jouw "streek" reeds wat sneeuw gevallen was... hopelijk had je er geen last van want ik herinner me ooit eens bij jou gelezen te hebben dat je er een hekel aan had om daarin te moeten rijden... gewoon kalm rijden meiske en je vooral geen stress laten aanmeten. Wie gek wil doen met zo'n weer die laat je maar gewoon voorbijrijden en jij blijft er gewoon rustig bij...

't Is donderdag en dus werkdag voor jou hé... de hele dag dan nog als ik me goed herinner. Maak er dan maar het beste van...

Lieve groetjes van Lucky

Gepost door: Lucky | 20-12-07

Dag Veronique ja kom zelf wel ne keer kijken, ik heb niet zoveel te doen, en kom amper meer rond met die blog, dus dat U dat niet kan is meer dan begrijpelijk meis.
Maar ik kom zelf wel eens piepen, je weet ik sta niet met de weegschaal ik ga waar ik me goed bij voel, en altijd gevoeld heb, en daar was jij zeker bij.
Daarom laat dit het kerstfeest worden van je dromen met wolken vol van sneeuw - zo zacht als dons met sterretjes die stralen door de bomen en alles helemaal alleen voor U en Telly en zeker Matthew!
Hartelijke groeten van Greta

Gepost door: Greta | 22-12-07

De commentaren zijn gesloten.