08-12-07

Ikke nog eens...

Pieps,

Hier ben ik nog eens... Het werd tijd hoor ik nu enkele mompelen, hihi Lachend

Intussen is er vanalles gebeurd. De Sint kwam langs voor Matthew. Of toch bij mijn ouders & schoonzus. Bij mijn ouders kreeg hij een mooie boerderij van Duplo en bij de schoonzus een garage waar hij met zijn kleine auto'tjes kan inrijden... Allebei het speelgoed is meer dan goedgekeurd!!! Matthew heeft intussen ook een nieuw woordje geleerd: zit... En dan klopt hij met zijn handje op het stoeltje naast hem en dan moet je dus gaan meespelen, erg leuk Knipoog Het is zo'n enorm braveke!!!!
Bij ons is de Sint dit jaar niet geweest, een paar weken eerder krijg hij een berg nieuw speelgoed van ons en vonden we het een beetje overdreven om dan weer wat nieuws te gaan geven, straks is het ook nog Kerstmis en dan liggen er weer een hele hoop nieuwe dingen te wachten!

sintauto

Intussen is ook de kerstboom gezet bij ons. Ik heb hem helemaal alleen opgezet en versierd en het resultaat mag gezien worden al mis ik er iets in, weet niet goed wat. Maar het belangrijkste is dat ik hem wel heel mooi vind! Er hangen enorm veel lichtjes is, dan witte en witte met zilver versierde kerstballen, dan ook nog doorschijnende ballen met 'propjes' engelhaar in zilver en parelmoer en uiteraard een witte (damn kom niet op het woord, dat ding dat je op de top zet) dan dus hahahahahaha Lachend. Dus een groene boom met witte dingen in. Ik vind het zo gezellig van een kerstboom te hebben in huis, ik betrap me er regelmatig op dat ik meer naar daar zit te turen dan naar tv hahaha
Nu nog wachten op de eerste kado'tjes hihi!!!

bomen085

 

Voila, ik ga nu wat verder doen in't huishouden... Zoals gewoonlijk is het hier op zaterdag de was en plas dag... Ik kan er maar eens beter invliegfen hé!!!

Kusje

11:03 Gepost door Beertje in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

De groetjes Een bezoekje op je blog.
Een prettig weekend.

Gepost door: rafia | 08-12-07

Hallo blogmaatje Je hebt me dus tot daar bij jou "het werd tijd" horen mompelen ;o)))... Grapje hoor, ik weet wel hoe druk jij het hebt en er uiteindelijk heel dikwijls alleen voor staat hé... dus, take your time !!!

Sinterklaas heeft onze Matthew dus duidelijk niet vergeten en dat zal dat zoontje van jou zeker geapprecieerd hebben. Ik zie hem al rondcrossen met zijn autotjes. Dat hij bij jullie thuis niet geweest is... bekijk het anders hé... hij is bij alle anderen voorbijgekomen en stuurt bij jou de kerstman als vervanger voor de volgende lading speelgoed... altijd possitief blijven hé meiske !!!

Die kerstboom... ik hoor het jou verleden jaar nog zeggen hoe spijtig dat je het vond er toen geen gezet te hebben, dus kan ik me best inbeelden hoe blij je nu bent dat hij er "WEL" staat...mmm, mooi versiert als ik dat allemaal lees, je hebt er echt je werk van gemaakt hé en dus kont de verdienste ervan ook "jou alleen" toe ;o) !!! Alleen gezet ??? Heeft de Matthew dan niet geholpen met alles aan te geven ;o))) ??? Let maar op, want eens hij het door heeft hoe het allemaal moet zal hij jou heel veel werk uit handen nemen en zal jij enkel de gebroken ballen kunnen opruimen hihi...

Ik wens je alleszins een heel fijn weekendje toe lieve meid, gelijk wat je doen, maak er gewoon het beste van hé...

Lieve groetjes van Lucky

Gepost door: Lucky | 08-12-07

Halloooo! :-) Leuk weer eens iets te lezen! :-)
En Matthew...die heeft z'n speelgoedvoorraad weer goed uitgebreid gekregen lees ik al...en gelukkig is hij nog op een leeftijd dat hij dat helemaal niet door heeft, dat Sint thuis niet geweest is hè! En dat is alleen maar wijs ook...die kleintjes weten vaak toch al niet waar ze als eerste eens mee moeten gaan spelen, als ze al zoveel hebben! Zou zonde van je geld geweest zijn vind ik ook hoor! :-)))
Zo te lezen heb je een prachtige kerstboom! De mijne wordt altijd rood hè...maar wel ook in één kleur...vind ik wel mooi! Maar bonte bomen vind ik ook mooi hahahahahhaha I'm a sucker for christmastrees! hahahahahaa! Dat ding bovenop...een piek?? Die heb ik niet, ik heb een ster ( maar op dát woord zal je toch wel gekomen zijn als je dat ook had! hahahahahhhhahaa!)
Geef Matthew maar weer eens een lief Hollands zoentje van me en lieve groetjes voor jou!

Gepost door: mizzD | 09-12-07

:-) Inderdaad fijn om je te lezen. Van bij je ouders had ik de fotokes al gezien op je mama haar blogje. Matthew is al een heel bazeke geworden. Schattig om zien ;-)
Ik wens je een heel fijne week toe.
Lieve groetjes

Gepost door: ann | 09-12-07

goeden avond Véronique leuk om weer wat van je te horen. Na de Sint komt nu de Kerstman en voor die kleine mannen is dat toch veel achter elkaar. Hij is gelukkig met zijn speelgoed en dat is het voornaamste. Want uieindelijk komt al dat speelgoed toch bij hem thuis terecht en weet hij niet eens dat de sint bij jullie de deur is gepasseerd !
Ik wens je alvast prettige festdagen toen!

Gepost door: magda | 09-12-07

Heyhey,
Fijn weer eens wat te lezen...
De boom, tja, bij mij was hij 2 jaar geleden zo lelijk.... dat ik hem Mary-Lou heb gedoopt, maar juist daardoor werd hij steeds mooier ;)

Een fijne maandag, liefs Suusje

Gepost door: Suus | 10-12-07

:-) ben er ook weer :-)
zelf zet ik geen boom, voor mij alleen hoeft dat niet
en daarbij zie kerstbomen genoeg op de blogjes :-)
groetjes

Gepost door: Borriquito | 16-12-07

Hallo Veronique, hoe gaat het ten huize?!
Druk dat zeker met zo'n kleine jongen, en dan het huishouden, je werk...dat bloggen er maar mondjesmaat bij is begrijp ik maar al te goed, sedert ik begonnen ben, is het net of ik heb geen tijd meer, terwijl ik vroeger zeeën van tijd had.
Allez als jullie maar allemaal gezond en wel zijn, dat is het voornaamste meis, hou je goed he, en tot nogeens, ik kom zelf wel weer eens langs, wees gerust ik ben je niet vergeten.
Hartelijke groeten van Greta, en het allebeste gewenst!

Gepost door: Greta | 16-12-07

De commentaren zijn gesloten.