20-11-07

Goeienavond...

Pieps iedereen,

Lang geleden dat ik nog eens iets schreef, dus tijd voor een postje Smile

Intussen is onze Matthew nog eens ziek geweest. Eerst buikgriep, dan een bronchitis en dan nog eens een virale infectie waarbij hij meer dan 39°C koorts maakte. Dus ik ben een paar dagen van het werk weggebleven om voor het zoontje te zorgen, wat ik natuurlijk met veel plezier doe!!!

Intussen ben ik op mijne nieuwe werkposten helemaal ingewerkt. Even opsommen hoe ik nu werk:
Maandag: enkel de voormiddag bij hele lieve en toffe mensen, een zoontje van 8 en een dochtertje (zo enorm schattig, oooooh...) van 2 maanden... Een mooie en chique villa, maar doodnormale mensen!
Dinsdag: bij mensen die ik eigenlijk amper zie, kinderen zo rond de leeftijd van mezelf. Drie uurtjes kuisen en een uurtje strijk. Ook vriendelijke mensen die wel vertrouwen hebben in mij. Ook enkel in de voormiddag.
Woensdag: Enkel 's morgens, bij mensen met 2 zoontjes (6j en 3j) Erg lieve en leuke kinderen, de vrouw des huizen is ook een vriendelijke.
Donderdag: Daar werk ik heel de dag, bij al iets oudere mensen. Een chique villa met 2 badkamers, 4 toiletten, een enorme keuken en zo'n living waar je amper durft bewegen.
Vrijdag: 's morgens bij vriendelijke mensen, dochtertje van 2j en een volgend kindje (ook een dochtertje) wordt half december verwacht. Erg spontane mensen. In de namiddag werk ik terug bij de mensen van maandag.

Best allemaal vriendelijke mensen, maar soms kan schijn bedriegen jammer genoeg. Soms dan kan het ergens zo smerig zijn dat je je afvraagt of die mensen dan helemaal geen respect hebben voor uw werk. Of zo van die kleine dingen... bvb: als er iemand binnenkomt u voorstellen als 'de kuisvrouw' ipv van 'Dat is Veronique, die komt bij ons kuisen'... Of als je gedaan hebt met werken u een complimentje doen en dank u zeggen, of dat juist niet doen. Dat zijn zo van die kleine details waar ik eigenlijk wel wat belang aanhecht. Achja, ik heb me daar al druk genoeg ingemaakt en dat haalt dus toch niets uit dusja... Maar ik heb het toch nog maar eens gezegd hé KnipoogTong uitstekend

Voor de moment eigenlijk niet zoveel te vertellen, dus rest me enkel nog maar te zeggen: maak er een fijne avond van en daarna schaapjes tellen om in slaap te vallen voor een nacht met heerlijke dromen!

Animationavond

20:26 Gepost door Beertje in Algemeen | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

Commentaren

Goede morgen Veronique Jaja, de Matthew heeft ondertussen wel de hele reeks ziektes gehad hé... hopelijk is hij daar nu dus ook van af en kan hij de winter door zònder ziek te zijn...

Dat je dagen goed gevuld zijn, dat wisten we al. Nu je er over schrijft is het duidelijk hoe weinig vrije tijd je dus over houdt (na de dagelijkse bezigheden met het zoontje én het huishouden...) om te bloggen en andere leuke dingen te doen. Goed gevulde dagen hoor meiske !

Zoals je zelf schrijft.. van sommige mensen kan je op de duur wel gaan verschieten hé. Je leert ze "anders" kennen en mag daar vooràl geen opmerkingen over maken (horen, zien en zwijgen, weet je wel ?!?!)

Allé 't isnu woensdag en volgens jouw schematje heb je deze middag vrij... geniet er dus maar van en probeer maar goed uit te rusten want morgen is het dus weer een "volle" dag ;o)

Maak er een leuke namiddag van...

Lieve groetjes van Lucky

Gepost door: Lucky | 21-11-07

Als jij maar met plezier gaat werken he!!!
Dat is het belangrijkste, anders duren dagen lang,
Fijne woensdag, liefs

Gepost door: Suus | 21-11-07

Ja Véronique, schijn bedriegt soms hé, en nochtans, een dankjewel kost niets... en dat is ook het eerste wat ik mijn kindjes in de klas bijbreng; dankjewel zeggen en respect, ookal zijn ze nog klein!
Liefs en nog een fijn weekend,
Mieneke

Gepost door: Mieneke | 23-11-07

aangespoeld Al varend door de bloggenzee ben ik hier op uw eilandje gestrand. Het is hier goed te vertoeven,
maar bij de volgende vloed verdwijn ik terug in
de bloggenzee.
Daaaaag

Gepost door: steffi | 25-11-07

Aii... klinkt druk! En nee...dat soort zaken zouden mij enorm storen, dus buiten dat ik sowieso niet graag poets zou dat werk dus echt niks voor mij zijn. Mensen kunnen zo denigrerend doen tegen anderen die toch ook gewoon maar hun werk doen...waarom zou dat werk minderwaardig zijn hè? Het moet allemaal toch gewoon gedaan worden en een beetje respect over en weer...dat zou toch wel mogen!
Enfin...laat het niet aan je hart komen hè...zolang je je werk zelf maar met plezier doet, kun je heel veel hebben is mijn ervaring! :-)
Lieve groetjessssssssssss!

Gepost door: mizzD | 26-11-07

Nog even komen piepen...
Groetjes,
Mieneke

Gepost door: Mieneke | 28-11-07

Goede avond Veronique Natuurlijk komen wij regelmatig eens tot hier piepen hé... hopelijk gaat alles goed daar met jou en de Matthew en kan je het best vinden op je verschillende werkpostjes... maar dat horen we dan wel in een volgend postje hé ;o)

Binnenkort Sinterklaas voor de kleinsten en dus zal het zoontje ook wel zijn schoentjes mogen gaan zetten zeker... dat wordt dan zeker één van zijn eerste sinterklaasfeestjes... kan best gezellig worden. Vergeet geen worteltjes te zetten voor dat hongerig paard hé (en vergeet vooral geen stevige pinten voor de pieten want die sukkelaars zullen wel dorts hebben van dat vele werk ;o)))

Ik wens je alvast een hele fijne vrijdag toe en een supergezellig weekend met het gezinnetje.

Lieve groetjes van Lucky

Gepost door: Lucky | 29-11-07

Nog even een snel bezoekje en dan ga ik me klaarmaken voor 't groot feest vanavond! Meer daarover volgende week op de blog. Fijn weekend!

Gepost door: Carl | 01-12-07

Ik kom je een fijne avond toewensen.
Hopelijk blijven we morgen gespaard van schade want ze geven een hevig weertje uit hè.
In ieder geval blijf ik lekker binnen.
Hier ben ik intussen al wat bij gelezen.

Als je even tijd hebt kom dan even naar mijn blog want ik doe een oproepje !

Voor morgen een fijne zondag toegewenst.
Liefs

Gepost door: Angelique | 01-12-07

Awel blogmaatje Zo kalmpjes alweer hier... Hopelijk gaat alles goed daar in het Antwerpse. Haha, ik weet het al, je bent zeker druk in de weer met sinterklaas en het aanpalend kerstfeest ;o)

Soit, je hebt het waarschijnlijk gewoon heel druk op het werk en met onze Matthew en daar kruipt uiteraard veel tijd in. Laat maar gauw iets weten, zo kunnen we weer een stukje meegenieten van je belevenissen met dat zoontje van jou...

Lieve groetjes van Lucky

Gepost door: Lucky | 06-12-07

De commentaren zijn gesloten.