10-11-07

Bijna 150.000 bezoekers...

Pieps iedereen,

Hier zijn we nog eens... Ik heb deze week niet zoveel tijd gehad, maar ok we zijn er nog eens geraakt en da's het allerbelangrijkste hé!?!

Intussen komen ook die 150.000 bezoekers eraan... Pfff... Wat een getal al!!! Dus nog eens een bedankje aan al mijn lezertjes...

dyn005_original_435_132_gif_2516036_ce66292e5876b320ffea9a59c1dfcd3e

Vandaag had ik het in mijn koppeke gehaald van onze voorraadkast eens helemaal na te kijken op de vervaldatums en dergelijke... Ik had een vuilniszak vol met dingen die vervallen waren, m.a.w. het was dringend dat ik dat eens nakeek hihi!!!

Ik heb dan ook maar ineens de lakens van Matthew zijn bedje en ons bed nog eens allemaal gewassen, de dekentjes van de zetels en de gewoonlijke was. Ik heb nu het 3de opstaan en er liggen nog 2 stapels te wachten. Maar het plezante is als ik dat allemaal in ene keer doe is ook alles ineens proper!

Matthew was vandaag een beetje slechtgezind, het begon al met het uitdoen van zijne pyama. Hij heeft zeker een halfuur aan het wenen geweest omdat zijne pyama uit was en tot een halfuurtje geleden heeft hij met zijne pyama in zijn handen rondgelopen. Dan heb ik hem maar in zijn bedje gelegd en hij was vrij snel in dromenland. Hij wou niet met zijn auto's spelen, niet met de blokken, enz... Hij heeft nen hele tijd met nen tennisbal in de zetel gezeten... Misschien was hij niet goed uitgeslapen ofzo... Hopelijk is het straks beter als hij wakker is!

We hebben vorige week maandag wat nieuwe dingen gaan kopen voor hem om mee te spelen... We kochten een kleine garage, met zo'n liftje om de auto's naar boven en beneden te doen. Een tractor met aanhangwagen met 4 dieren die als je erop duwt zeggen wat ze zijn, wat geluid ze maken en welk getal erop staat ging ook mee naar huis en dan nog iets heel leuks met veel lawaai, een soort dashboard met stuur, pinkers, automatische versnelling incl. alle geluiden... Matthew speelt supergraag met dat garageke, dat is absoluut de favoriet! Hij kan daar uren mee spelen zonder zich te vervelen!

Ik ga maar eens verder doen, er staan nog een paar machine was te wachten en nog zo wat kleine dingen...

Ik wens jullie allemaal een hele fijne dag!

Herschaalde_kopie_van_weekend208

13:45 Gepost door Beertje in Algemeen | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

Commentaren

:-) ik heb hier ook nog wat was liggen, interesse om mee te pakken? :-)
Matthew gaat zich bijlange niet vervelen met al dat speelgoed
fijn weekend nog verder Veronique

Gepost door: Borriquito | 10-11-07

:-) Mathew zal zich voor het eerst nog niet vervelen ... en dan is het weldra ook nog Sinterklaas ;-) ... Leuk allemaal wel hé.
Lieve groetjes nog.

Gepost door: ann | 10-11-07

150.390... Op een dagje tijd zijn die 150.000 dik overschreden blogmaatje... proficiat alvast met dat mooie rond getalletje !

Voorraadkasten in orde brengen... ik ken dat hoor en dan kan je inderdaad al eens verschieten van al die datums die reeds over tijd zijn. Meteen de vuilbak in en in 't vervolg dan die datums wat beter in 't oog houden hé ;o)))

En ja, onze Matthew zal af en toe ook wel eens zijn "humeurkes" hebben zeker... wie heeft dat trouwens niet af en toe? Voila, dat bedoel ik dus... iedereen kent dat hé ;o)

Sinterklaas komt eraan en onze kinderen, vooral de kleinsten dan, worden overspoeld met nieuwe speelgoedjes... Matthew zal in zijn nopjes zijn met zijn speelgoed. Laat hem maar genieten meiske, ze worden toch zo snel groot en voor je het beseft zijn ze al dat speelgoed ontgroeid en maken ze andere prioriteieten in hun leven...

Maak er een fijne avond van lieve meid en hopelijk een hele toffe week, ontdanks het rotweer dat buiten heerst...

Lieve groetjes van Lucky

Gepost door: Lucky | 11-11-07

Aha, de sint is er vroeg bij bij jullie! ;-)
Die kadeekes kunnen dat zo eens hebben hé, niet goed weten wat ze willen, wenen, knotteren, boos zijn en niet echt een reden hebben... ken er alles van :-) heb een dochter met een verschrikkelijk ochtendhumeur !! Meestal laat ik haar gewoon gerust en na een tijdje komt ze vanzelf met hangende pootjes terug...en de bui is over!
Groetjes,
Mieneke

Gepost door: mieneke | 12-11-07

Hallo Veronique Even komen piepen en ja hoor... geen nieuws goed nieuws hé (allé ja, dat hoop ik dan maar toch)...

We horen het wel hoe alles met je gaat hé... laat maar gauw iets weten...

Lieve groetjes van Lucky

Gepost door: Lucky | 14-11-07

Hallo!!! Ondertussen zijn die 150 000 er al een eind over. Proficiat in elk geval.Ach kleine kinderen hebben ook hun ups en downs hoor! Beter dat je ze maar een beetje met rust laat of eens extra knuffelt. Hangt ervan af wat ze het liefst hebben!

Gepost door: magda | 14-11-07

:-) geniet van het weekend Veronique
groetjes

Gepost door: Borriquito | 17-11-07

Hallokes Lieve groetjes en een fijne avond

Gepost door: yolanda | 19-11-07

Jullie waren met je blogje aan het knoeien? Wel het is heel mooi gelukt dat geknoei hoor!
Matthew was zeker een beetje moe? Hoe zijn we zelf soms hé.
Vriendelijke groetjes aan allen ;-)

Gepost door: emmy | 19-11-07

:-) eventjes komen piepen
maar nog geen nieuws zie ik :-)
groetjes

Gepost door: Borriquito | 20-11-07

De commentaren zijn gesloten.