24-10-07

Bal...

Pieps iedereen,

Ben vandaag een dagje met ziekenverlof en morgen kan ik niet gaan werken omdat mevrouw ergens naartoe moet en mij precies niet vertrouwt om dan alleen te komen werken... Het is dan maar zo...

Ja, euhm... het onderwerp dus... bal.
Matthew zit momenteel volop in zijn 'bal-fase'. Alles wat rond is is een bal.

Met deze voorwerpen heeft hij groot gelijk:

0144256
regenboog_bal

350px-Marbles_01

Maar ook dit is een bal:

logo


logo-VT4

Als dit op tv verschijnt en hij kijkt toevallig dan staat hij maar te wijzen en bal te roepen... Erg schattig!!!

In boekjes ook is alles wat in een rondje staat (bvb bepaalde prijzen van reclame ofzo) een bal...

Matthew is intussen van de buikgriep verlost, maar zit nu met een bronchitis door zijn verminderde weerstand! Ook Telly en ik hebben met de buikgriep gezeten. Gisteren waren we allebei thuis en vandaag ben ik dan nog thuis met Matthew, grotendeels omdat Matthew nog niet naar de créche mag en ik had toch nog ziekteverlof tot vandaag...

Ik wens jullie allemaal nog een hele fijne dag!

Kusje

11:09 Gepost door Beertje in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Ik wens je hoe dan ook een fijne woensdag toe...
Dat is zeker leuk dat matthew de bal fase heeft. Je hebt met kinderen van die aparte maar meestal leuke fase vooral ze zo klein zijn...
Groetjes

Gepost door: Bianca | 24-10-07

Hé blogmaatje Oei, was lees ik hier allemaal ?!?! Hebben die 4russen ook reeds bij jou hun intrek genomen? Tja, je zal er moeilijk aan ontsnappen, vrees ik, gezien het tegenwoordig overàl wat heerst hé... en in de crèche zal Matthew daar uiteraard nòg wat gevoeliger aan zijn... gewoon goed uitzieken en proberen op positieven te komen... Niet alleen Mattehw hé maar zie ook maar dat JIJ er terug bovenop geraakt want met al je drukke bezigheden kan je er maar beter goed sterk voor staan hoor... dus, ook jij veel rusten en de nodige medicatie innemen ;o)

Hihi, van "bal" komt "bel" en van "bel" komt "bol" en zo leert hij stilaan meer en meer woordjes hé... spelenderwijs dan nog ;o)

Pfff zeg, dat die mevrouw van morgen jou geen sleutel wil geven... ze is er wel zélf door gezien hé want volgende week is het 01 november en dan kan je waarschijnlijk ook al niet gaan ... 2 weken zonder poetsvrouw ... ze zal haar handen nu maar zélf eens uit de mouwen moeten steken... ik kan een kleine glimlach niet onderdrukken ;o)

Voila lieve meid, ik hoop dat je snel genezen bent en gauw weer de vrolijke Veronique die ik ken... Slaap zacht en rustig vannacht hé.. Lieve groetjes..

Gepost door: Lucky | 24-10-07

dag troetelzonnetjes, fijn om wat nieuws te lezen over je gezinnetje. Al is het om te zeggen dat er zieken zijn bij jullie. Maar dat zal al vlug verleden tijd zijn. Iedereen is in deze periode wat ziekjes geloof ik.Zelf zit ik met een vreselijke verkoudheid.En de kleinkinderen weten er ook van.
De kleine Matthew wordt al een echte kleuter zo te lezen.

Gepost door: magda | 26-10-07

Hey Veronique Ik kom je proficiateren met de 2de verjaardag van je blogje vandaag.
Op naar de 3de !!!
Ik wens jullie een prettig weekend
Doeiiiii

Gepost door: Gilles | 27-10-07

De commentaren zijn gesloten.