20-10-07

Pfff...

Pieps iedereen,

't Is weer een tijdje geleden, maar hier zijn we nog eens...

Matthew zit momenteel met de buikgriep.  Donderdag op vrijdag werd ik wakker doordat Matthew aan het overgeven was. Hij had de avond daarvoor wat olijfjes aan het eten geweest en dat was het gene wat er ook terug uitkwam... We dachten eerst dat het kwam doordat hij nog zo vrij laat had gegeten en dat het gewoon niet verteerd was. Ik moest vrijdagochtend gaan werken en dus had ik hem naar de créche gebracht met dan de hele uitleg van die nacht en dat als ze iets 'verdacht' vonden ik hem wel direct ging halen. 2 Uurtjes later kreeg ik reeds telefoon... Hij had 38.5°C, koorts dus... 'Middags had hij nog een keertje overgegeven. Tegen 19u konden we naar de dokter. Ik dacht wel dat het buikgriep was, maar zo vlak voor een weekend ging ik toch liever even naar de dokter. 's Avonds heeft hij nog 2x overgegeven. Matthew was nogal snel in slaap gevallen voor zijne nacht. Ik was dan ook maar snel gaan slapen, omdat ik dacht dat ik wel een onderbroken nacht zou hebben en gelijk had ik dus. Tegen 3u begon Matthew zo'n beetje te 'kermen'. Hij werd niet echt wakker maar sliep toch ook niet echt goed. En als wakende ouders blijf je dus wat alert. Zowel Telly als ik gingen af en toe eens piepen om te kijken of alles nog ok was.
Vandaag gaat het al iets beter, wat 'flauwe' cola en een ontbijtkoekje zijn er ingebleven. Sebiet nog eens proberen of hij al zin heeft in iets anders.

kinderarts11

Maandag moest ik gaan werken bij de mensen waar ik het allerliefste ga werken. N & K. Intussen hebben zijn zij de trotse ouders geworden van een schattig klein meisje. (Ik denk wel dat ik er al eens over had verteld hier) Dat kindje is 5 weken te vroeg geboren. Vorige maandag is het kindje eindelijk naar huis mogen komen en gisteren mocht ik het natuurlijk eens gaan bewonderen. Zo'n kleintje nog, goh!!! Vrijdag moest ik daar strijken (voor 2 uurtjes maar omdat ik daarna Matthew ben gaan moeten gaan halen), en ik mocht de babykleertjes mee strijken. Ik had op een bepaald moment maatje 50 vast en kon gewoon niet geloven dat Matthew daar ook ooit heeft ingepast!!!
baby62

Bij andere mensen verwachten ze ook een kindje. Zo tussen Sinterklaas en Kerstmis. Mevrouw wil niet zeggen wat ze verwachten: jongen of meisje. Maar ze heeft haar al een paar keer versproken... Zo zei ze tegen haar dochtertje: ik heb dat knuffeltje al gewassen voor uw zusje. En in een gesprekje tijdens mijn pauze: ik vind het wel ambetant voor dit baby'tje dat HAAR verjaardag zal vallen zo tussen Sinterklaas en Kerstmis. Oeps, hihi en ik heb maar gedaan alsof ik het niet heb gehoord hahaha Knipoog

Dit jaar vieren we dus ook Sinterklaas, vorig jaar vonden we Matthew nog te klein maar dit jaar mag hij zijn schoentje zetten!

schoenen23

Ik ga nog maar eens wat verder doen... Ik ga nu samen met Matthew zijn speelgoed opruimen en dan nog eens goed stofzuigen en dan kunnen we er weer tegen voor het weekend!
Kusje

15:17 Gepost door Beertje in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

Hoi meid gelukkig is het beter met je lieverd.
De eerste ljken leukere mensen dan de andere. Ja, haar zo en haar dit....:-))))
Liefs en dikke knuffel

Gepost door: viv | 20-10-07

ja een kleine vraagt soms meer energie en tijd dan de meesten denken:)

Maar niets zo mooi natuurlijk:D

groetjesss

Gepost door: Loodje | 20-10-07

Hallo Veronique Oei, is onze Matthew weer ziekjes? Tja, je hoort er tegenwoordig veel hoor die met die "vuile" buikgriep weer opgezadeld zitten... Hopelijk geraakt hij daar ook zeer snel weer van af... Goed dat je ermee naar de dokter ging want inderdaad, zo net voor een weekend kan je maar beter het zekere voor het onzekere nemen hé...

Ik herinner me nog vrij goed wat wij aten (toen we jong waren) bij buikgriep... een goede soepbouillon (met een goed stuk soepvlees doorgedrongen) en droge beschuitjes. Na een paar dagen kon er al eens wat "vaster" voedsel bij...

En jij zit dus op je werk ;o) weer volop in de babyspulletjes... straks wordt je nostalgisch en krijg je zin in een broertje of zusje voor Matthew ;o))) dat krijg je dan van zo'n gevoelsuitingen hé ;o))) Je hébt het eens geschreven en je blijft het doen hé over die mensen waar je graag gaat werken, het moeten wel bijzonder sympathieke "werkgevers" zijn. En fijn voor Matthew dat hij dit jaar eindelijk gaat kennis maken met de "Goede en Brave Sint" ;o) ... dat gaat daar wat geven ;o)))

Voila lieve meid, rust maar goed uit na het huishoudwerk en probeer er een fijn en rustig weekendje van te maken hé. Heel veel leive groetjes en tot gauw hé blogmaatje...

Gepost door: Lucky | 20-10-07

Goede avond Gelukkig is het beter met je schatje...lieve groetjes

Gepost door: Yolanda | 21-10-07

huuj ik hoop dat Matthew ondertussen al volledig weer gezond is
xx sil
vele groetjes

Gepost door: sil | 21-10-07

Even een piepsnel bezoekje, een druk weekend geweest en ik heb het nu, door een vrije dag vorige week hier nog drukker!!
Fijne maandag en dikke kus Suusje

Gepost door: Suus | 22-10-07

:-) hopelijk is het ondertussen al wat beter met hem
heeft ook zijn voordelen hoor, jarig zijn met de feestdagen :-)
groetjes

Gepost door: Borriquito | 23-10-07

De commentaren zijn gesloten.