01-09-07

Zaterdag alweer...

geddes14

Pieps iedereen,

Eergisteren kreeg ik telefoon van Vedior dat ze weer 2 nieuwe gezinnen hadden gevonden waar ik kan gaan werken. Eentje in Deurne en eentje in Borgerhout, we zullen nog wel zien wat het zal worden! Het zou voor dinsdag- en woensdagochtend zijn. Ik ben dus benieuwd!

Donderdagavond toen ik Matthew van de crèche ging halen was ik wat aan't babbelen met de kinderverzorgster daar en ik was dat zo wat aan't vertellen dat hij zijn speelgoed niet wil delen met andere kindjes (ik heb dat hier toen ook geschreven). Ze zei dat Matthew idd een ruziemakertje is! Pfff... Ik viel zowat achterover, zoiets hoor je natuurlijk liever niet! Maar ze zei ook dat het erg typisch is voor zijn leeftijd! In de crèche is er ook 1 bepaald kindje waar hij constant ruzie meemaakt! Nu moet ik jullie niet vertellen dat ik liever iets anders had gehoord zekers?!? Nuja, zolang het enkel en alleen is omdat het typisch is voor zijn leeftijd vind ik het niet zo heel erg, maar toch hou je zo'n dingen liever wat in de gaten!

Vandaag dus zaterdag en dat betekent meestal opruimen, de rommeltjes die blijven staan zijn van donderdag en vrijdag worden dan onder haden genomen. Meestal is dit ook mijn 'wasdag'. Dan is er meestal genoeg was om een paar machines achter elkaar te doen en dat heb ik liever dan om de paar dagen een waske.... Vraag me nu niet waarom maar het is gewoon zo.

Dus ik ga stillekes maar eens wat verder doen!
Ik wens jullie allemaal nog een hele fijne dag!

Kusje

12:58 Gepost door Beertje in Algemeen | Permalink | Commentaren (29) |  Facebook |

Commentaren

Hij zal dat gaande weg wel leren zeker dat niet alles in deze wereld voor hem alleen is!:-))
Groetjes en fijne zaterdag verder!

Gepost door: Romina | 01-09-07

Ik kom jouw een heel fijne zaterdag avond toewensen.
Morgen wens ik jouw een fijne zondag toe.
Liefs

Gepost door: Angélique | 01-09-07

Hallokes veel liefs en nog een aangename laatavond

Gepost door: Athea | 01-09-07

:-) Hallo,
't Is inderdaad wel een beetje eigen aan die leeftijd hé, eigenlijk leren kinderen maar echt "samen spelen" rond hun 3/4 jaar... dus zeker geen zorgen maken!!!
Lieve groetjes,
Mieneke

Gepost door: mieneke | 02-09-07

*** Je moet je dat niet aantrekken dat Matthew zogezegd een 'ruziemakertje' is. Toen ik als animator bij peuter/kleuter-groep stond, kwam dat ook regelmatig voor. Gewoon laten merken dat ze dat niet mogen en dan passen ze hun gedrag snel aan :) Vele groetjes,

Gepost door: Sarah | 03-09-07

:-) Ik hoop dat je alles wat aan de kant kreeg en dat de nieuwe gezinnen een beetje meevallen.
Dat gedrag van Matthew is echt wel typisch voor zijn leeftijd .... en ik kan het weten ... ik was heel wat jaartjes verantwoordelijke van een kinderdagverblijf :-p Pas op latere kleuterleeftijd leren ze echt samenspelen. Nu is dat goed voor de ontwikkeling van zijn eigen persoonlijkheid. Een zeer voorname stap in de ontwikkeling. Je kan en mag dat wat in banen proberen te sturen, maar het is niets om je zorgen over te maken.
Lieve groetjes

Gepost door: ann | 03-09-07

Hallo blogmaatje Ik lees net de reactie van ons Anneke, en inderdaad ik kan haar bijtreden in verband met Matthew. Dat je het liever "anders" hoort is één zaak, maar hij zit duidelijk in een phase van zelfontdekking en dan horen dit soort reacties er waarschijnlijk bij... maak je dus vooral geen zorgen en doe zoals je bezig bent. Een beetje bijsturen kan en mag maar vooral niets proberen te forceren hé...

Ik duim voor jou om die nieuwe postjes, hopelijk toffe en vriendelijke mensen en een gezellige omgeving om te werken. Als je deze factoren van in het begin niet terugvindt, denk dan maar goed na alvorens er te gaan want uiteindelijk is het ook belangrijk dat *JIJ* je er goed bij voelt hé en niet wat anderen ervan denken...

Hopelijk had je een fijn week-end en kon je genieten van het relatief goede weer. Maak er ook een leuke week van hé...

Lieve groetjes van Lucky

Gepost door: Lucky | 03-09-07

:-) dat gaat wel in orde komen, hoort gewoon bij het opgroeien hé
veel succes met de nieuwe jobkes
groetjes

Gepost door: Borriquito | 03-09-07

Ik kom jouw een fijne avond toewensen.
Morgen wens ik jouw een fijne dinsdag toe.
Hopelijk heb je die twee nieuwe postjes bij gekregen.
Liefs.

Gepost door: Angélique | 03-09-07

dag,
ik kom je een hele fijne dinsdag wensen, liefs

Gepost door: Suus | 04-09-07

Ach meisje... excuses zijn toch helemaal niet nodig...als je niet veel tijd hebt, wordt het gewoon altijd wat minder hè. Wat mij betreft....mijn linkenlijstje wordt gewoon veel te lang...ik kan ook niet meer bij iedereen dagelijks langs. Maar ik doe m'n best hoor en vergeet jou niet! :-)
Alles goed met Matthew? Laat je niet ontmoedigen door zo'n leidster hè, die verstaat haar vak niet als ze zoiets zegt over een jochie van ruim een jaar. Die kindjes zijn gewoon nog heel egocentrisch hoor, hij niet alleen. Hij zal alleen misschien al wat meer voor zichzelf opkomen, dat kan, dat is zijn karaktertje dan. Het ene kindje laat alles afpakken en het andere niet, niks mis mee hoor. Je moet dat natuurlijk wel in de gaten houden, da's logisch, maar je er geen zorgen over maken hoor, het is heel normaal. Kinderen gaan pas leren delen als ze een jaar of 2-2½ zijn, als het dan nog niet goed gaat, dan pas hoef je je zorgen te gaan maken! :-) Oh...zie net dat Ann ook al zoiets schreef...nou zie je wel! :-)))
Geef die kleine boef maar een zoentje van me! En lieve groetjes voor jou!

Gepost door: mizzD | 04-09-07

:-) lief van je ... die reactie van je ;-) Maak je maar geen zorgen: ik begrijp het wel als je niet meteen terug reageert. Je hebt andere zorgen aan je hoofdje hé: gaan werken, een klein flink bazeke dat al je aandacht opeist ... Mijn exemplaartjes zijn al wat groter. Dan krijg je iets meer tijd voor jezelf terug. Ze vragen dan immers aandacht op een andere manier. En zo heeft elke leeftijd z'n charmes. En hoe klein ze ook zijn: beetje bij beetje moeten we ze loslaten om op hun eigen benen te staan ...
Ik wens je nog een fijne week toe.
Lieve groetjes

Gepost door: ann | 04-09-07

stillekes verder doen ,dat is nu eenmaal het leven , maar straks zijn ze terug thuis en dan denkt ge" was ik nu maar alleen met mijn waskes
de groetjes

Gepost door: alfacinha | 05-09-07

Goede morgen blogmaatje Alles ok daar ? Hopelijk wel hé... Waarschijnlijk ben je nu, net als zovelen, aan het werken en kijk je uit naar een mooi week-end met het gezinnetje...

Ikzelf vertrek voor een weekje naar het zuiden... dat lees je dan wel op het blogje.

Ik wens jou alvast een heel fijn weekend toe en een schitterende week (volgende week). Probeer er gewoon het beste van te maken. Hopelijk valt alles goed mee op je twee nieuwe werkplaatsen en zijn het vriendelijke mensen... Don't worry about Matthew, dat kereltje vindt zijn weg wel in het leven hé... laat hem gewoon maar wat aftasten waar zijn grenzen liggen.

Lieve groetjes en tot gauw hé
Lucky

Gepost door: Lucky | 07-09-07

Hey,
ben hier ook nog eens komen bij lezen,
dat gedrag van Matthew gaat weer wel voorbij ;)
wens je in elk geval een heel fijn weekend :)
groetjes x

Gepost door: Kathleen | 07-09-07

:-) een prettig weekend jullie toegewenst
groetjes

Gepost door: Borriquito | 08-09-07

;-) Hallo ik ben weer eens langs gekomen om te lezen.
Echte ruzie maken die kleintjes nu ook niet maar ze hebben hun karakter en sommigen laten zich niet gemakkelijk doen hé ;-)
Groetjes aan allen en prettige avond.

Gepost door: emmy | 10-09-07

ben thuis vandaag en eens de tijd voor blogjes te doen.U hebt een heel leuk blogje trouwens,ik kan beginnen lezen,een heel fijne dag hopelijk met een straaltje zon.Groetjes,liefs.

Gepost door: tinneke | 13-09-07

Hallo! Hier ben ik ook eens terug! Gaat het allemaal goed op je werk? En wat Matthew betreft luister maar wat Mizzd zegt.Zij heeft enslotte tussen kleine kinderen gewerkt. Er is nog niks om je zorgen over te maken daarvoor is hij nog wel echt te jong hoor! Liefs en tot nog eens.

Gepost door: magda | 13-09-07

:-) eventjes een groetje komen brengen !

Gepost door: Borriquito | 14-09-07

Het is vrijdag en dat wil zeggen dat het weekeind voor de deur staat.
Ik kom je dan ook een fijn weekend toewensen.
Lieve groetjes.

Gepost door: Angélique | 14-09-07

Hallokes Nog eventjes de grotjes brengen...liefs..

Gepost door: Yolanda | 17-09-07

:-) eventjes komen piepen
fijne week nog verder Veronique
groetjes

Gepost door: Borriquito | 19-09-07

Hallo blogmaatje In de rapte komen piepen... het is hier nu toch wel echt kalm bij ou hé... bijna drie weken zonder postje... hopelijk gaat daar alles goed bij jou !!!

Morgen feest bij ons hé en tegen de avond komen we vieren dicht bij jou, je leest het wel op mijn blogje...

Vallen die twee nieuwe jobs mee meiske ??? Is wel zwaar werk hé dat poetsen... volle dagen en dat een hele week lang... pfff, zie maar dat je niet overdrijft en genoeg rust inlast tussen twee jobs in want in combinatie met het huishouden en de Matthew die ongetwijfeld heel veel van je eist heb jij een heel goed gevulde en drukke baan hoor...

Maak er alleszins een fijn week-endje van en probeer de batterijtjes wat op te laden...

Lieve groetejs van Lucky

Gepost door: Lucky | 21-09-07

:-) een prettig weekend Veronique
groetjes

Gepost door: Borriquito | 22-09-07

Hallo Veronique Alles goed daar of heb je het echt zo druk ? Ik hoop dat je het heel druk hebt en gewoon geen tijd om te bloggen... dat betekent dat wellicht alles goed gaat ;o))) Nee hoor, ik vermoed inderdaad dat je het druk hebt met je werk, huishouden en de Matthew hé...

Anyway, we horen het wel zodra je het wat rustiger aan kan doen...

Lieve groetjes blogmaatje
Lucky

Gepost door: Lucky | 24-09-07

Eventjes ...; komen piepen of er hier al iets nieuws bij staat.
Hopelijk heb je het druk zoals Lucky het zegt en heb je geen tijd om te bloggen.
Nog een fijne avond.
Liefs

Gepost door: Angélique | 24-09-07

hallo! ik kom jullie even een herfstgroet brengen.

Gepost door: magda | 24-09-07

Hoi Veronique! Ik kwam weer es piepen...ik begin die 'pieps!' van jou te missen...is alweer véél te lang geleden hoor!
Alles goed? Ook met Matthew? Die wordt nu toch al een hele grote knul hè?
Enfin...hopelijk horen we snel weer es wat van jou meid!
Lieve groetjesssssssssss!

Gepost door: mizzD | 25-09-07

De commentaren zijn gesloten.