29-08-07

Opruimen maar...

Pieps iedereen,

Gisteren, ik weet niet precies waarom, maar zo heel ineens ben ik begonnen met sommige laden van ons boekenrek helemaal af te laden, uit te zoeken, proper te maken enz... Het verschil is opmerkelijk!!! Nu nog wat papieren uitzoeken, wat dingen terug zetten en het boekenrek ziet er weer sprankelend uit!!! + meer plaats om weer wat meer dingen weg te kunnen stoppen hihi!!!

Met Matthew gaat alles heel goed, hij heeft een paar dagen last gehad van wat buikpijn omdat ik 1: was veranderd van pap 2: ik een dag zijn zakjes was vergeten (hij krijgt elke ochtend een zakje laxeermiddel in zijn pap omdat hij anders heel moeilijk kan gaan, zo 1 zakje lost alles op, tenzij je het dus vergeet). Dus nu terug overgestapt naar zijn normale pap en terug elke ochtend zijn zakje en alle poblemekes zijn over!

Het vorige weekend hebben we de garage in Ranst helemaal leeggemaakt, dit moest omdat Telly gaat veranderen van garage, hij gaat er nu eentje huren in Puurs, deze kost vele minder en er is ook wel wat meer plaats!

B%E9b%E9s%20Roses

Ik wens jullie allemaal nog een hele fijne dag!

Kusje

09:12 Gepost door Beertje in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Ook opruimwoede ontdekt bij jullie??

Fijne dag, liefs

Gepost door: Suus | 29-08-07

:-) af en toe moet dat eens gebeuren zo alles opruimen :-)
blij te horen dat alles in orde is daar
groetjes

Gepost door: Borriquito | 29-08-07

heyz blij te horen dat het niets ernstigs is met Matthew
en soms kan ik ook wel eens enorm veel zin hebben in opruimen :-p
xx sil
vele groetjes

Gepost door: sil | 30-08-07

:-) Hallo, ben hier via via op jullie blogje geraakt... ziet er heel leuk uit, om zeker nog eens piepen!!

Gepost door: mieneke | 31-08-07

Fijne wereldblogdag! Ter ere van vandaag heb ik je blogje op het mijne in de kijker gezet. En vanaf vandaag heb je er ook een linkje.
groetjes en nog veel blogplezier

Gepost door: Nele | 31-08-07

Goede middag blogmaatje Hihi, aan het opruimen geweest ?!?! Tja, in ieder huishouden zal dat af en toe wel eens nodig zijn zeker... de ene heeft al wat meer "rommel" dan de andere natuurlijk ;o)

Wat Matthew betreft... stilaan zal je zowiezo toch moeten overgaan op meer "normale" voeding (alledaagse kost dus). Het is voor dat kereltje natuurlijk telkens weer een hele aanpassing. Gun hem (en zijn lichaam) wat tijd om hier aan te wennen. Hopelijk zijn de buikkrampjes ondertussen verdwenen...

Succes met de nieuwe garage. Puurs ? Dat ligt ook niet naastde deur hé...

Lieve groetjes en maak er een fijn week-endje van. Lucky

Gepost door: Lucky | 01-09-07

De commentaren zijn gesloten.