25-08-07

Weekoverzicht...

Pieps iedereen,

Zaterdagavond zijn we uiteindelijk niet gaan eten, blijkbaar was er niet echt een uur afgesproken. Ik dacht eigenlijk dat die vrienden wat vroeger gingen zijn en dat we dus gingen eten samen. Maar blijkbaar was dat een beetje fout gedacht, ze waren tegen 19.30u bij ons. Eerst hebben we dan een beetje aan't babbelen geweest. Ze hadden die dag zelf een caravan gaan kopen en ze waren net terug van vakantie (Spanje) dus genoeg stof om wat over bij te praten. Daarna zijn we nog een ijsje gaan eten. Dat was erg gezellig en erg lekker!!!

nuttyBananaSplit

Blijkbaar heeft Matthew toch erge schrik in het donker. Want daar was een speeltuin en ik was er met Matthew al even in gaan spelen nog voor de ijsjes er waren en dan was er geen enkel probleem en vond hij het leuk. Maar na het ijsjes eten gingen we nog even terug en intussen was het ook erg donker geworden en had hij toch schrik hoor, want hij begon te wenen als we hem even loslieten. We hadden ook nog graag een wandeling gemaakt (dat restaurant is gelegen aan een park) maar Matthew was erg onrustig! Dus hebben we dat maar niet gedaan. Matthew slaapt ook niet in een hele donkere ruimte en altijd brand daar een lichtje.

Maan_org (Custom)


Zondag zijn we gaan bbq bij collega's van Telly. Tegen 16u waren we daar (iets later want we moesten ergens omrijden) en tegen 22u waren we terug thuis. Matthew heeft daar heel leuk kunnen spelen met een meisje van 3j. Alleen verschoten we een beetje van Matthew. We hadden nl. wat speelgoed meegebracht zodat hij zich kon bezighouden en de ouders van dat meisje hadden dat ook gedaan. Maar Matthew was niet echt van plan om te delen. Vanaf ze iets van hem wou nemen dan begon hij 'ruzie' te maken. Maarja, in de crèche is niets echt van hem en zal het geen probleem zijn om te delen, maar zijn speelgoed had hij nog nooit moeten delen en dat gaf dus wel een probleemke... Maar achja, we hebben hem dat wat proberen uit te leggen en uiteindelijk ging het wel allemaal... De bbq zelf viel wel mee... Het was begonnen met goed weer, maar na een tijdje begon het toch te regenen. Dus de bbq onder een parasol en de tafels en dergelijke stonden al onder een tent. Het eten was echt heel lekker en ik had mijn buikje dan ook vol gegeten. Maar na een tijdje werd Matthew toch echt moe en zijn we maar terug naar huis gereden. Matthew was in de auto al in't slaap gevallen en is gewoon blijven verder slapen toen we hem in zijn bedje hebben gelegd.
bbq


Matthew heeft nieuw speelgoed gekregen. Een blokkendoos met 200 blokken erin, geen houten maar zo duplo-achtig. Hij kan er echt superbraaf mee zitten spelen (en de mama eigenlijk ook, hihi). Torentjes bouwen of de huisjes van mama afbreken is allemaal heel plezant! Ook de doos uitladen is superleuk, en dat doet hij niet blokje voor blokje hoor! Gewoon omdraaien die doos! Maar, dat moet ik uiteraard ook zeggen hij ruimt ze ook wel terug mee op!
Duplo (Custom) (2)

Zo, Matthew is intussen in slaap gevallen, voor mij het teken om gauw wat in het huishouden te doen, hihi!

dyn002_original_262_197_gif_2533305_f3e3f46e11a08abdd7ec5886124c56de

10:31 Gepost door Beertje in Algemeen | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

Commentaren

:-) al bij al was het toch gezellig :-)
ik denk dat ze daar allemaal graag mee spelen, met die blokken :-)
een prettig weekend
groetjes

Gepost door: Borriquito | 25-08-07

Die... blokken zijn indd speelgoed waar elk kind uren zoet mee kan zijn ;-)))
Groetjes

Gepost door: Curly | 25-08-07

daar zijn ze toch allemaal zoet mee he, abygail speeld er nog steeds graag mee
nog een fijne zondag, knuf

Gepost door: nana & Abygail | 26-08-07

Ik kom je een fijne zondag toewensen.
Liefs

Gepost door: Angélique | 26-08-07

Ja, de blokken zijn een goeie 'uitvinding' hé! Wij houden de kindjes op het speelplein daar ook altijd mee bezig als het regent. In onze chinese week moesten ze daar dan de chinese muur mee bouwen! Echt tof hoor!:D

Nog een fijne zondag verder!
Groetjes

Gepost door: Romina | 26-08-07

:-) Matthew weet jullie goed bezig te houden zo te lezen.
Lieve groetjes

Gepost door: ann | 26-08-07

Hallo Eindelijk ben ik hier ook weer eens. Flinke jongen geworden hé die kleine Mattthew.
Lieve groetjes aan jullie allen.

Gepost door: emmy | 27-08-07

Moe en versleten kruip ik mijn bedje in.
Maar voor ik naar mijn bedje ga kom ik jouw een fijne nacht toewensen.
Voor morgen wens ik jouw een fijne dinsdag toe.
Lieve groetjes.
Angélique

Gepost door: Angélique | 27-08-07

Dat ijsje ziet er meer dan smakelijk uit!!
Fijne dinsdag,
liefs

Gepost door: Suus | 28-08-07

heyz leuk zeg, die blokken, heb ik vroeger ook vaak mee gespeeld.
en je hebt je dus ook goed geamuseerd
xx sil
vele groetjes

Gepost door: sil | 28-08-07

De commentaren zijn gesloten.