18-08-07

Vrienden op bezoek...

d_diddle79

Pieps iedereen,

Pfff, is me dat wennen dien nieuwe teksteditor. Voor mijn vorig postje was ik nog eventjes omgeschakeld naar de oude omdat het toen wat sneller moest gaan maar nu wou ik den nieuwe toch eens uitproberen. Dus, het is even wennen... Die emoticons zijn trouwens echt superlelijk...

Vandaag wou ik persé alles gestofzuigd en gedweild hebben wat nu ook allemaal gedaan is. Sebiet wil ik nog een afwasje doen en dan is alles hier netjes. Dan kunnen we er weer tegen aan voor het weekend!

Matthew is daarnet pas in slaap gevallen. Normaal slaapt hij tussen de 12u en 13u en vandaag was het pas 15u. Niet slecht aangezien we vandaag vrienden verwachten en we daar vermoedelijk iets mee zullen gaan eten of iets van eten zullen uithalen (vbv: chinees). Het zal een beetje van ieders goesting afhangen. Maar aangezien Matthew daarnet pas in slaap is gevallen kan hij er ook wel weer even tegen. Dan zal hij misschien ook wat later kunnen opblijven voordat hij wat begint te zeuren van de slaap.

Vandaag verwachten we dus vrienden, een bevriend koppel. Eigenlijk was de man een vriend van Telly zijn vader, na de dood van Telly zijn papa zijn zij één van de weinigen die contact is blijven houden met Telly (en nu dus ook met mij). Ik kom heel goed overeen met de vrouw. Enorm handig want eens Telly en die vriend beginnen te praten gaat het meestal algauw over auto's, moto's, ditjes en datjes Knipoog Geen echte vrouwenpraat dus! Maar zoals gezegd ik zal me vanavond dus niet vervelen!

Ik ga nu maar eens gauw dat afwaske doen en dan nog een paar blogbezoekjes afleggen. Me omkleden en voila we kunnen met open armen die vrienden ontvangen Smile en dan lekker gaan eten!

Kusje

16:09 Gepost door Beertje in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

Hallo Véro zonnige groetjes vanuit het Zuiden.
Liefs.
Mireille.

Gepost door: mireille | 18-08-07

Goede middag Veronique Hopelijk is alles goed verlopen met het bezoek van gisteravond en was het een gezelig weerzien met die vrienden... goed gegeten ?

Tja, dat Matthew minder slaapt is evident hoor, het kereltje wordt ook groter hé. Alhoewel ik me toch goed herinner dat mijn kinderen onder de middag steeds een middagdutje deden (tot hun 4/5 jaar hoor), en geloof me, het was steevast een slaapje van 2 à 3 uurtjes lang. 's Avonds lagen ze er steeds ten laatst tegen 19u30 in en waren goed uitsgeslapen tegen de volgende ochtend...

Van die nieuwe teksteditor heb ik geen last want ik werk steed smet de html... maar dat weet gij wel hé.

Probeer er nog een gezellige zondagavond van te maken...

Lieve groetjes van Lucky

Gepost door: Lucky | 19-08-07

Goeie avond,
Ik kom hier even langs om te zeggen dat ik terug in Belgie ben.
Onze reis was geweldig.
Als u alles over onze reis wilt weten kom dan deze week af en toe eens op mijn blog piepen zodanig dat je mijn reisverslagjes niet moet missen.
Intussen zal ik hier ook nog wat bij lezen.Als het me vandaag niet lukt dan kom ik morgen en overmorgen wel bij lezen.
Nog een fijne avond.
Groetjes

Gepost door: Angélique | 19-08-07

Goede morgen blogmaatje Maandag 20 augustus, hopelijk heb je een heel fijn week-end achter de rug en heb j ekunnen genieten van mooi weer... Een nieuwe week, en dus werken, veronderstel ik ;o)

Ik wens jou alleszins een hele fijne dag toe en een keileuke week, vol met fijne dingen om van te genieten.

Lieve groetjes van Lucky

Gepost door: Lucky | 20-08-07

:-) ik kom je gewoon even een fijne maandag toewensen.
Lieve groetjes

Gepost door: ann | 20-08-07

prettige maandag! En het bezoek zal wel goed meegevallen zijn zeker!

Gepost door: magda | 20-08-07

Goede middag blogmaatje Het mistig weertje boven Brussel is weggetrokken en heeft plaatsgemaakt voor een paar schuchtere zonnestralen... laat ze maar komen hé. Hopelijk is dat bij jullie ook zo en kan je ook daar genieten van min of meer goed weer. Verlof vandaag? Fijn dan en geniet er maar van meiske, met de Matthew wordt dat ongetwijfeld een namiddag ravotten.

Ik wens je alvast en reuzefijne namiddag toe, gelijk wat je ook doet, geniet ervan...

Lieve groetjes van Lucky

Gepost door: Lucky | 21-08-07

De commentaren zijn gesloten.