08-08-07

Goedemorgen...

twee%20varkens

Pieps iedereen,

Weeral zolang geleden dat ik iets ben komen schrijven... Ofwel ontbreekt de tijd ofwel de inspiratie... Maar nu heb ik van beiden genoeg dus toch maar eventjes achter het pc'ke gekropen!

Soms overvalt het me echt hoe groot Matthew al aan het worden is, het is echt niet meer dat baby'tje dat zoveel hulp nodig had. Hij begint zo zelfstandig te worden! En hij begint me te imiteren: wasmachine inladen (wel niet de juiste dingen bij elkaar, maar hij helpt me toch hé ), wasmachine opzetten (aan de knopjes draaien en dan op dat ene gekleurde knopje duwen waar het lichtje brandt, al een geluk snapt hij nog niet dat de deur van de wasmachine dicht moet voor het ook daadwerkelijk gaat draaien), als ik dan de droogkast wil inladen dan mag hij de 'natte' was van de wasmachine aangeven en dat vindt hij geweldig, aan de knopjes van het kookvuur draaien (waar dan ook altijd hetzelfde zinnetje wordt op gezegd: Matthew, mag niet!!!), als ik de patatjes schil mag hij de patatjes aangeven, ik schil ze en hoe doet ze in de kookpot met water, daarna mag hij de kookpot naar achter brengen (ik schil meestal de patatjes vanvoor in de living en onze keuken is achterin gelegen), enz... Eigenlijk wel leuk dat ik zo'n dingen niet alleen moet doen en er een beetje hulp bij krijg zonder dat ik het moet vragen, hihi... Maar dat zal over een paar jaar wel wat anders zijn!!! En tussendoor spelen we met vanalles en nog wat: met de bal (sjotten is leuk! En heeft hij zelf 'uitgevonden'), of maken we een lange rij met de auto'tjes en dan rijden we hele living rond, of we nemen de grote bus, de grote vrachtwagen, enz... en spelen we daarmee... Zoveel leuke dingen die er te doen zijn!!! In ieder geval de momenten dat ik eens rustig in de zetel kan zitten zijn op 1 hand te tellen... 's Middags doen we een dutje en dan gaat mama snel vanalles doen waar Matthew beter niet mee kan helpen (afwassen en dergelijke) of ze gaat eens rustig even neerliggen en geniet een beetje van de rust.

Matthew is trouwens ook een lekkerbekje. Hij lust bijna alles, zo maakte ik gisteren bvb: venkel en dat lustte hij heel graag! Hij eet ook graag fruit: bosbessen, aalbessen, banaan, enz... Eén van de gekke dingen die hij graag lust zijn olijven, maar mama en papa mogen dat ook graag dusja...

FOTOBANNER1_Olijven_01

Ik wens jullie allemaal nog een hele fijne dag!

Kusje

09:14 Gepost door Beertje in Algemeen | Permalink | Commentaren (16) |  Facebook |

Commentaren

Een lekkerbekje, hihi...
dat is wel gemakkelijk ;)

Fijne woensdag, liefs

Gepost door: Suus | 08-08-07

nieuwe editor bedankt voor de tip; trouwens een leuke site!
veel succes met je gezin!

ldg

Gepost door: ldg | 08-08-07

:-) fijn nog eens een postje van je te mogen lezen ... Matthew wordt inderdaad groot!
Ik wens je nog veel leuke momenten met hem toe.
Lieve groetjes

Gepost door: ann | 08-08-07

Goede middag Veronique Tja, kleine jongens worden groot hé, en de Matthew zal zeker niet moeten onderdoen voor anderen, lees ik zo ;o)

Flink zo dat ons bazeke zijn mama meehelpt in het huishouden. Die eeeuwige drang om zijn grenzen te verleggen en te ontdekken wat hij wel en niet kan maken deel uit van zijn groeiproces hé... het steeds maar nieuwsgierig zijn naar "nieuwe" dingen zal hier ook wel niet vreemd aan zijn...

In ieder geval heeft de mama er een fijne compagnon bij en een flinke hulp in de dagdagelijkse dingen, tussendoor samen ravotten met jouw zoontje lijkt me zalig... Dit meiske, zijn momenten die je nooit meer gaat vergeten hé, koester ze dus maar en beleef ze heel intens. Dat je momenteel wenig "vrije tijd" overhoudt om even uit te blazen lijkt me vrij normaal ;o) goed uitslapen 's nachts is dus de boodschap hé ;o)

Maak en nog een fijne namiddag en avond van...

Lieve groetjes van Lucky

Gepost door: Lucky | 09-08-07

dag Troetelfamilie! Ik heb zitten genieten van de verhaaltjes over de kleine Matthew. Ja het baasje groeit als kool en de tijd staat niet stil! Vóór je het beseft gaat hij al naar de kleuterklas. Het leven staat niet stil ,maar het is best leuk als die kleintjes mama of papa naapen en willen doen alsof ze groot zijn!groetjes en heel veel Knuffels.

Gepost door: magda | 09-08-07

Geweldig hé, hoe die kleintjes zelfstandiger worden. Je begint er ook zo meer aan te hebben hé :-) Ik vind het hier ook geweldig om met ons Yasmina te spelen. Ons Yasmina is trouwens ook zo iemand die alles lust. Lekker handig voor mama en papa hé ;-)

Gepost door: Mama van Yasmina | 09-08-07

Ik kom hier nog even langs om nog eens bij te lezen.
Ik wens je alvast een fijn weekend toe want ik zal morgend geen tijd hebben om langs te komen.
En de komende week zal ik zeker niet in blogland kunnen vertoefen want daar zal ik wel mijn laptopje hebben maar geen internet .
En zonder internet is het onmogelijk om hier langs te komen hè.
Dus alvast een fijn weekend en voor de komende week veel plezier en veel zon.
Liefs

Gepost door: Angélique | 09-08-07

Hallo Veronique Mijn vakntie zit erop wat leuk zeg dat je nog ééns bent langs geweest .En fijn te lezen dat alles zo dik ok gaat met Matthew
Groetjes Ninne

Gepost door: Ninne | 10-08-07

110.000 nadert hé Alvast proficiat met dat mooie cijfertje... wellicht voor morgen (zaterdag) en 't is niet gezegd dat het pctje zal aanstaan... zodus...

Ik wens jou in ieder geval een zalig week-endje toe, geniet ervan meiske, gelijk welk weer we krijgen hé... met ed Matthew, lees ik, valt er tòch altijd watte beleven ;o))) Ik zou j etrouwens wel eens willen zien "sjotten" met je zoontje ;o)))

Lieve groetjes van Lucky

Gepost door: Lucky | 10-08-07

Schattig hé, zo'n kleine helper in huis. Allee dat vind ik toch altijd als ik dat zie!
Mijn kleintjes mogen dat later ook doen hoor, graag zelfs!

Geniet nog van Matthew en van het (niet zo zonnige) weekend!

Gepost door: visje | 12-08-07

Goede middag blogmaatje Werken vandaag? Met zo'n mooi weer (alhoewel ik uiteraard niet weet hoe het daat bij jou is...) geniet je maar liever van de goede lucht en kan je beter met het zoontje een frisse neus gaan ophalen in het park... het kan daar enkel baat bij hebben hé.

Hopelijk had je een fijn week-end en zijn de batterijtjes weer eens opgeladenh... dan wens ik jou nu een hele fijne week toe !

Lieve groetjes van Lucky

Gepost door: Lucky | 13-08-07

Goede avond Veronique Ik las ergens op de blogjes dat men in Antwerpen morgen moederdag viert... zo dat juist is dan wens ik jou alvast een hele fijne moederdag toe. Je bent ongetwijfeld een hele fijne mama en eens de tijd er rijp voor is zal jouw zoontje zeker nooit nalaten om jou dat ieder jaar te blijven herhalen !!! Vandaag doe ik het dan maar eventjes in zijn plaats hé ;o)

Maak er een fijn dagje van morgen, probeer er alvast van te genieten hé...

Lieve groetjes van Lucky

Gepost door: Lucky | 14-08-07

Na lange tijd nog eens langsgekomen!

Gepost door: Carl | 15-08-07

*** Olijven zijn dan ook superlekker he! Het is wel fijn dat Matthew alles eet, zo moet je er geen uren over doen om hem verschillende dingen te laten eten. Nog veel speelplezier samen! Groetjes,

Gepost door: Sarah | 15-08-07

Goede morgen blogmatje Je hebt het duidelijk druk...tja, werken en een gezinnetje runnen, daar kruipt meer tijd in als de meesten denken hé. En het zoontje eist beslist ook wel veel aandacht op, dan kan het natuurlijk ook haast niet anders of het computerke blijft regelmatig dicht... alles op zijn tijd en geef alles maar een plaatsje in je leven, je zal zien, op deze wijze komt het ook in orde hoor...

Haast week-end en wellicht kan je dan even weer de batterijtjes opladen... moet je dan ook proberen te doen hoor !!!

Maak er alvast een paar leuke dagen van meiske...
Lieve groetjes van Lucky

Gepost door: Lucky | 17-08-07

:-) hij help je graag :-)
geniet maar van het samenzijn Veronique !
fijn weekend
groetjes

Gepost door: Borriquito | 18-08-07

De commentaren zijn gesloten.