30-06-07

Inenting deel 2...

10106627A~Une-Souris-Posters

Pieps iedereen,

Dinsdag heb ik de laatste officiële inenting laten zetten bij Matthew. Ik had een beetje schrik dat hij zou huilen als de prik werd gegeven, maar dat was een beetje ongegrond, de dokter heeft de spuit voor de eerste maal in zijne arm gegeven en voor hij het goed en wel besefte was het al voorbij. Dus geen gehuil en kon de mama opgelucht ademn halen  Nu zou hij nog 1 inenting krijgen, dat is er geen verplichte maar ik vond die wel interessant, nl. de inenting tegen hersenvliesontsteking. Nu blijkt dat ze ook een inenting hebben tegen het rotavirus, dat vond ik ook interessant maar Matthew is daar al te groot voor, maar voor die ziekte is het grootste gevaar eigenlijk al geweken. Dus nog één spuitje en normaal is hij dan tot een jaar of 5/6 van die spuitjes vanaf...

Matthew zit momenteel precies weer in een groeispurt, al zijn pyama's zijn te klein geworden en we zijn er dus een nieuwe moeten gaan kopen... Zijn truitjes beginnen ook een beetje aan te spannen vind ik, niet dat ze echt te klein zijn maar daar merk je toch aan dat hij serieus aan't groeien is. Momenteel zit hij zo'n beetje tussen maatje 80 en maatje 86.

Ohja, ik had jullie verteld van die speelgoedvrachtwagen die verdwenen was hé, wel ik heb hem teruggevonden  Ik was de afstandsbediening kwijt van de digitale tv en met die te zoeken heb ik een zeteltje verzet dat tegen een kast staat met schappen staat en daar stond te vrachtwagen te pronken  Ik dacht ergens wel dat die nog wel tevoorschijn zou komen, maar dus met het zoeken naar iets anders vond ik dat dan weer hihi, ohja, de afstandsbediening lag ook achter een zetel maar dan achter een andere hahahahahaha

Allé, ik ga maar eens wat verder doen, ik wens jullie allemaal nog een heel prettig weekend!!!

goedemorgen5

 

Kusje

Veronique, Telly & Matthew

15:19 Gepost door Beertje in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

Hallo Veronique Alle inentingen die we mòchten geven hebben wij toen bij onze dochters ook daadwerkelijk laten geven... die zijn er tenslotte ook niet voor niets hé! Fijn dat de Matthew zo flink was... jaja, het is een flink kereltje hé ;o)

En tja, wees blij dat hij groeit hé hihi, het tegenovergestelde zou ik maar raar vinden hoor... eens ontgroeien ze allemaal hun kleren en dan komen er weer nieuwe aan te pas... en zo blijft dat maar doorgaan tot ze hun goede "lengte" hebben gevonden... maar bij Matthew duurt dat nog wel een paar jaartjes ;o)

Die speelgoedvrachtwagen is uiteindelijk teruggevonden ;o))), kon eigenlijk ook niet anders hé... ik ken er eentje die wel blij zal zijn om er weer mee te kunnen spelen...

Ik hoop dat je er een fijn week-end kan kan maken. Op het mooie weer moet je vandaag niet tellen, vrees ik, want als het daar bij jullie is zoals hier bij ons... dan hangen er nu zware en donkere onweerswolken boven uw hoofd...

Lieve groetjes voor jou en je gezinnetje
Lucky

Gepost door: Lucky | 01-07-07

Hallo Veronique Ik kom veel bij je blogmaatje Lucky lezen en vandaar is de stap naar hier eigenlijk niet zo moeilijk he. Het is ook de eerste keer dat ik hier kom en ik vind het hier best gezellig bij jou. Je hebt een pracht van een zoontje en naar wat ik hier allemaal lees moet jij ook een pracht van een mama zijn... proficiat en doe zo voort! Oh ja, ook ik zou al die inentingen doen hoor. Je kan maar nooit weten waarvoor die allemaal goed zijn en inderdaad, ze zijn niet zomaar "uitgevonden" en zullen dus ongetwijfeld hun nut reeds bewezen hebben. Liefs van Martine.

Gepost door: Martine | 01-07-07

hallo! ja alle kleine kindertjes moeten die prikken doorstaan en het is maar best dat ze bestaan ,zo kun je toch voorkomen dat ze bepaalde ziektes krijgen. Alleen het ene kind verdraagt zo'n spuitje beter dan het andere.
Maar je kleine spruit wordt inderdaad al een hele kerel als ik dit hier lees.De tijd staat niet stil he Veronique .Waar is de tijd dat je hier stond te pronken met je bolle buikje!!

Gepost door: magda | 01-07-07

He blogmaatje Alles ok daar ? Hier rotweer tot en met maar we zitten binnen en dus hebben we er niet zoveel last van... Hopelijk is het daar bij jou wat beter... oh ja, jij werkt zeker, tja, dan heb je er ook niet zoveel last van ;o)))

Lieve groetjes voor jou en het gezinetje
Lucky

Gepost door: Lucky | 02-07-07

94.045 bezoekers ;o))) P*R*O*F*I*C*I*A*T ... het gaat goed vooruit hé meiske... volhouden hé !!!

Lieve groetjes
Lucky

Gepost door: Lucky | 02-07-07

Oei! Prikjes...ja vervelend maar wel noodzakelijk hè! Die tegen hersenvliesontsteking lijkt me ook belangrijk om te laten zetten...daar hoor je toch best veel nog van!
Gelukkig deed deze in het armpje niet zo'n pijn...heb er zelf vorig jaar nog eens één in mijn bil gekregen...dat doet inderdaad enorm pijn ( en het werd een grote blauwe plek ook nog!)... heb ze ook liever in mijn arm dan hoor! ;-))))
Maar we zijn alweer een paar dagen verder...Matthew zal er nu al wel geen last meer van hebben vermoed ik!
Lieve groetjes en geef de kleine man maar een zoentje van mij!

Gepost door: mizzD | 03-07-07

Bezoekje Hey mooie blog heb doe zo verder. Het gaat je goed.

Gepost door: Ascari | 04-07-07

De commentaren zijn gesloten.