26-06-07

Inenting :-(

spuit63

Goedemorgen iedereen,

Gisteren zijn we Matthew zijn 4de inentings-spuit gaan halen bij de apotheek en straks gaan we dan maar naar de dokter. En als er iets is waar we niet naar uitkijken dan is het dat wel... Voor Matthew is het helemaal niet plezant zo'n prik in z'n billekes en voor de mama ook niet om toe te moeten kijken dat dat prikje zo'n pijn doet (ook als duurt dat prikje helemaal niet lang, leuk is anders!!!). Ik ben ook maar al dafalgan's (die voor kindjes natuurlijk!) gaan halen tegen koorts & pijn, zodat moest hij er serieus wat last van hebben, we de pijn toch een beetje kunnen verlichten!

 

Kusje

Veronique, Telly & Matthew

10:48 Gepost door Beertje in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

hoi ik ben hier ook maar eens een keertje komen piepen, kben een collega van je mama ;)
groetjes

Gepost door: Kathleen | 26-06-07

Goede middag Veronique Ocharme dat prutske... spuitjes krijgen is zowiezo al niet leuk hé en vele kinderen zijn daar uitermate gevoelig voor... (en de ouders ook, ik weet het... ik ook dus). Bij de Matthew zal dat niet anders zijn maar het hoeft daarom nog geen pijn te doen hé, wellicht voelt hij het zelf niet en is hij er snel vanaf... en anders zal zijn mama hem wel zodanig vertroetelen dat de pijn (of opgelopen emoties rondom dat spuitje) heel snel zal verdwenen zijn ;o)

Succes ermee lieve meid en niet te veel "panikeren" hoor, het is zo voorbij !!!

Lieve groetjes een een hele dikke knuffel voor de Matthew

Lucky

Gepost door: Lucky | 26-06-07

Ocharme Matthew! Hopelijk heeft hij niet teveel last van zijn inenting... Hier moeten we binnenkort ook weer naar Kind&Gezin voor prikjes... Leuk is anders hé! :-s

Gepost door: Mama van Yasmina | 26-06-07

Hopelijk heeft Matthew niet te veel last van z'n spuitje, dan is het voor de mama ook leuker hé.
Groetjes Jana

Gepost door: Jana | 27-06-07

Hallo blogmaatje Hopelijk gat het goed met het prutske en heeft hij de "spuit" goed doorstaan... zonder ziek te zijn uiteindelijk ;o)

Werken vandaag meiske ? Ik weet nu hoe het dara bij jullie is momenteel maar deze namiddag is het hier vrij warm en dus "zwetenweer" ;o) voor zij die moeten werken...

Ik wens je alvast een hele fijne (late) namiddag en avond toe meiske... geniet van het gezinnetje.

Lieve groetjes van Lucky

Gepost door: Lucky | 28-06-07

Lieve Veronique, ik kom je en fijne vrijdag wensen,
en een heel fijn weekend alvast, liefs

Gepost door: Suus | 29-06-07

De commentaren zijn gesloten.