14-06-07

Koorts gedaald :-)

zonnebloemenlijn

Goedemorgen iedereen,

Matthew zijn koorts is dan toch eindelijk aan't dalen! Gisteren had hij nog rond de 37.5°C. Er zijn 2 kiezen doorgekomen en nog 2 gewone tandjes staan klaar om er door te komen. Niet moeilijk dat hij dus zo'n pijn had!

De maandag hadden we Matthew eens in zo'n ding gezet dat zowat aan elke uitgang van een grootwarenhuis staat dat zo heen en weer schommeld als je er een centje in steekt. Dat was dus GEEN succes! Matthew begon te huilen en we hebben hem er dan maar uitgenomen en het gelaten voor wat het was...

Vandaag moet ik pas om 11u beginnen... Het is vandaag de eerste keer dat ik daar zal werken... Ik heb via Vedior een ander adres gekregen. Ik ga er hier niet verder over uitwijken... Maar ik ben dus wel benieuwd, ik heb de nieuwe mensen al wel ontmoet en dat voelde zeker en vast niet slecht aan!!!

Zo, ik ga nu Matthew zijne pyama maar eens uitdoen

Ik wens jullie allemaal nog een hele fijne dag!

Kusje

Veronique, Telly & Matthew

09:12 Gepost door Beertje in Algemeen | Permalink | Commentaren (11) |  Facebook |

Commentaren

Prachtig blog.. Bezoek uit het Hageland. Moest de opwelling je overmeesteren (niet verplicht uiteraard) om een kijkje te komen nemen op ons plekje van rust, zoals ik het zelf noem, doe het dan. Je wordt ontvangen met open armen. Maar ook dat nog: Je blog is gewoon prachtig en uitnodigend om zeker nog terug te komen. Nog een natuurvriendelijke donderdag met veel tuinplezier ! Groetjes en tot blog.

Gepost door: Tuingenieter | 14-06-07

Goede morgen Veronique Fijn voor Matthew (en uiteraard ook voor jou die er toch altijd mee bezig is) dat die koorts gezakt is... Net zoals ik je zei, bij het uitkomen der tandjes gaat het heel dikwjls gepaard met hevige koortsaanvallen die echter even snel weer verdwijnen als dat ze gekomen zijn... Wat die molentjes betreft... hij zal gauw genoeg ontdekken hoe leuk dat is en dat kan je hem er niet meer van afhouden... let op mijn woorden ;o)))

Succes vandaag met je job bij die nieuwe mensen meiske... jij gaat dat heel goed doen, voor zover als ik je ken gaan die mensen wel boffen met jou hoor ;o))) Blijf vooral gewoon jezelf, zij die je niet aanvaarden zoals je bent zijn jou gewoon niet waard hé !!!

Maak er alleszins een leuke werkdag van, hopelijk wordt hat dan toch maar niet té warm voor jou want dat wordt anders zweten hé ;o)

Lieve groetjes van Lucky

Gepost door: Lucky | 14-06-07

* Fijn dat de koorts gezakt is!!!!
Is toch al een fijner gevoel he???

Hopelijk bevalt het adresje.
Veel succes!!!

Liefs Suusje

Gepost door: Suus | 14-06-07

leuke blog fijn dat de koorts is gezakt. en veel succes met je nieuwe werk. groetjes uit delft

Gepost door: irma | 14-06-07

:-) Ik hoop dat het op je nieuwe werk wat meeviel?
Lieve groetjes

Gepost door: anneke | 14-06-07

Koorts We hebben een dochtertje ook van 14 maanden,ze is geboren 12 april 2006, je zou het zo allemaal willen overnemen als we konden. Ik vind het altijd zo zielig hoe ze dan kunnen kijken, van zie je dat dan niet dat ik pijn heb, help mij. Ik kom zeker binnenkort nog eens piepen.

Gepost door: Wendy | 15-06-07

ach die kleintjes... ...als ze tandjes krijgen zijn de meeste kindjes er ziek van .En je kunt er zo weinig aan doen hé.Ik had voor hen een soort bijtring die je in de diepvries moest steken en de kou verzachtte dan de pijn.Hopelijk is het nu al beter!
Veel succes op je nieuwe werkplaats!

Gepost door: magda | 15-06-07

heyz blij dat het weer beter gaat met Matthew
en dat zal nog wel beteren hoor, later zal hij er niet meer vanaf te krijgen zijn
xx sil
vele groetjes

Gepost door: sil | 17-06-07

Goede middag Veronique In de rapte tussendoor eens komen piepen hoe het daar gesteld is... Hopelijk zijn jullie aan het genieten van mooi weer. Hier is het zonnetje ondertussen, na vele regenbuien alsnog doorgebroken, al blijven er wel vele grijze wolken "hangen".

Is die nieuwe jon je uiteindelijk bevallen donderdag? Zal wel zeker hé... allé, je weet weer wat schrijven om onze nieuwschierigheid te bevredeigen.

Geniet van de zondagnamiddag en maak er een fijne avond van...

Lieve groetjes van Lucky

Gepost door: Lucky | 17-06-07

hallo, het is met sylvie (van wereldvansylvie.skynetblogs.be), mijn blogje werd per ongeluk verwijderd en skynet weigert die terug te herstellen moest ik maar een nieuw blogje beginnen!!! Er moet nog vanalles aan gebeuren maar dat zal er zeker nog komen! groetjes en tot snel

Gepost door: sylvie | 19-06-07

;-) Ik ben hier weer eens komen bij lezen. Hopelijk gaat het nu beter met Matthew.
Vriendelijke groetjes.

Gepost door: emmy | 20-06-07

De commentaren zijn gesloten.