12-06-07

Tanden en kiezen...

ff28

 

Goedemiddag iedereen,

Dit weekend was niet zo'n heel aangenaam weekend. Matthew heeft al een paar dagen last van koorts. Er is een kies aan het doorkomen en nog 2 andere tandjes ook... Hij maakt echt heel hoge koorts, als ouder ben je dan natuurlijk niet zo heel erg gerust hé!!! Hij ziet er echt heel erg vanaf, ik geef wel pijnstillers zoals junifen en dafalgan (de speciale voor kindjes hé!) maar ondanks die medicatie blijft hij vaak hangerig en zeurderig! Deze nacht heeft hij heel slecht geslapen: na 22.30u in slaap gevallen, om 0.1.30u wakker (flesje proberen te geven, nog een dafalgan, enz...) dan was ik rond 03.30u wakker dan toch maar even gaan kijken of alles in orde was, om 04.15u ging de 'sirene' weer af (toen wou hij wel goed zijn flesje drinken en was zijn koorts flink gedaald!!!) dan heeft hij geslapen tot 10u (dan een bananenyoghurtje en een chocoladepudding gegeven + wat groeimelk) ik heb hem dan bij mij genomen en dan hebben we nog samen verder geslapen tot 11.10u... En nu heeft hij terug wat koorts, maar niet meer zo erg als de dagen hiervoor...

Zondag moest Telly normaal gaan bijzitten in het kiesbureau hier vlakbij, Dennis en hij stonden er goed op tijd en mochten ook terug naar huis omdat ze genoeg bijzitters hadden... Dennis en Telly blij natuurlijk (ge zou voor minder)... Het kiesbureau is hier amper een paar huizen vandaan, erg handig want zo kan je het een beetje in't oog houden of er veel volk is of niet! Tegen 13.30u besloot ik van maar even te gaan kijken en er stond niemand voor mij, in 2 van de 5 "kottekes" stonden mensen dat was al... Dus ik was op 2 minuten terug thuis! Da's trouwens het enige voordeel van dat kiesbureau in de buurt zenne, voor de rest alleen maar last mee: GEEN parkeerplaats van 7u tot 15u, drukte van jewelste, de mensen die stonden aan te schuiven tijdens de drukke momenten konden we horen tot binnen (even ter verduidelijking, het kiesbureau is dus vlakbij in een school en de speelplaats grenst aan onze tuin, weliswaar gescheiden door een hoge muur...).

Zo, ik ga maar eens proberen om Matthew al wat wil eten...

Kusje

Veronique, Telly & Matthew

ps: ik zie juist da'k over de 85.000 bezoekers ben gegaan  dank u om zo dikwijls ons blogje te bezoeken!!!

13:40 Gepost door Beertje in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Goede middag blogmaatje Eerst en vooral proficizt met je +85.000 bezoekers op het tellertje... een mooi getal wat bewijst dat er nog wel velen graag bij jou komen lezen hé ;o) Doe zo voort meiske !!!

Wat Matthew betreft... van tandjes die "doorkomen" kanje inderdaad hoge koorts krijgen maar die koorts kan even goed heel snel zakken hoor. Niets om ongerust over te zijn, wel de nodige koortsremmers geven en als het teveel is een lauw badje geven, dat helpt heel goed tégen de koorts !!!

Pff zeg, jij zal ook wel doodop zij om zomaar de hele nacht wakker te liggen voor het zoontje... gelukkig heet hij zo'n liefhebbende ouders die zo bezotgt zijn om hem, maar in zo'n geval is het dikwijls bij de mama dat ze kruipen hé (ik heb drie dochters thuis en spreek dus wel een beetje uit ondervinding hé).

En ja, zo'n kiesbureau in je "achtertuin" brengt waarschijnlijk heel wat last met zich mee... gelukkig moeten we in ons landje niet al té dikwijls gaan stemmen hé ;o))) Fijn voor Telly dat hij uiteindelijk niet moest gaan, zo hadden jullie alsnog een namiddagje voor jezelf hé...

Maak er toch nog iets leuks en/of rustig van deze namiddag meiske...

Lieve groetjes een een hele dikke knuffel voor onze zieke Matthew

Lucky

Gepost door: Lucky | 12-06-07

Ocharme Matthew! Hopelijk daalt de koorts snel want ze kunnen daar zo van afzien hé. Maar de goeie zorgen van de mama zullen de pijn zeker al voor een groot deel verzachten ;-)

Gepost door: Mama van Yasmina | 12-06-07

Aaaach! Beterschap voor de kleine man hoor! Tandjes krijgen is niet niks...en dan ben je daarna je hele leven bezig om ze gezond te houden ook nog! :-)))))
Geef hem maar een zoentje van mij!x
Lieve groetjessssssssss!

Gepost door: mizzD | 12-06-07

* Beterschap voor Matthew..
Fijne woensdag, liefs

Gepost door: Suus | 13-06-07

:-) Ik hoop dat alle tanden en kiezen er voorlopig even door zijn bij Matthew. tja ... daar kunnen ze flink ziek van zijn he.
Geef em maar een lieve knuf van me.
Lieve groetjes

Gepost door: anneke | 13-06-07

De commentaren zijn gesloten.