07-06-07

Hier ben ik nog eens...

S%5FU%5F01%257e1914120202120202020

 

Pieps iedereen,

We hebben de vrachtwagen nog niet teruggevonden... Zou Matthew die dan toch misschien in de vuilbak hebben gegooid en dat ik het niet heb gezien??? Hij mag van mij altijd zijn vuile pamper zelf weggooien, dus wie weet dacht hij dat het ook mocht met die vrachtwagen??? Onder een kast/zetel/... kan het niet liggen daar is hij te groot voor... Natuurlijk is de vuilzak van vorige week al mee met de vuilkar, dus moest hij hem daarin gesmeten hebben dan is hij echt weg, ik ga daar wel een beetje vanuit, alhoewel ik er van verschiet dat ik dat dan niet gezien zou hebben?!? Achja, wie weet komt hij toch nog te voorschijn...

Matthew weet heel erg van de warmte en is een beetje 'zagerig'... Maar wij zagen ook over die warmte dusja, wat verwacht je dan van zo'n kindje???

Vandaag heb ik de hele dag moeten werken, ook dat valt tegen met deze warmte...

Ik ga nu spaghetti maken sé...

Morgen zal ik waarschijnlijk niet kunnen posten, dus wens ik jullie nu al een:

dyn005_original_252_296_gif_2531349_7640ac4576aae553c458998a92292f51

 

Veronique, Telly & Matthew

18:06 Gepost door Beertje in Algemeen | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

Goede avond Veronique Met drie dochters in huis weet ik hoe dat gaat hoor... ik heb ook dikwijls de vuilbakken moeten leeghalen op zoek naar "verloren" voorwerpen... Of hij is (de vrachtwagen) inderdaad langs déze weg vedwenen òf vroeg of laat komt hij alsnog boven water...

Met dat weer, het was hier vandaag in de wagen ruim boven de 30°, zijn er wel meer mensen die afzien van die "laffe" warmte hoor... Op tijd en stond het zoontje laten drinken (jij ook trouwens) en als het té warm wordt iets op het hoofdje zetten... en zeggen dat de zomer nog moet beginnen hé ;o)...

Slaap zacht lieve meid en werk ze goed morgen hé.

Lieve groetjes voor jou en het gezinnetje
Lucky

Gepost door: Lucky | 07-06-07

* Een heel fijne vrijdag en fijn weeken, liefs Suusje

Gepost door: Suus | 08-06-07

Ben je... niet ergens naar toegeweest waar ie hem vergeten zou kunnen hebben? Hihihii...je blijft altijd zoeken en je afvragen hè...hopeloos! Volgens mij is dat echt iets voor vrouwen! hahahahahaaa!
Jij ook een fijn weekend hè!
Lieve groetjessssssssss!

Gepost door: mizzD | 08-06-07

Vreemd voorval zeg, van die vrachtwagen... Misschien heeft kleine Matthew hem dan toch in de vuilbak gekieperd hihi de kapoen!
Ja, die warmte...hier valt het nogal mee. Gisterenavond begon ons Yasmina wel heel hard te wenen toen ze moest gaan slapen in een warme kamer maar toen ik eventjes met haar naar buiten ging wou ze daarna gelukkig slapen :) Voor de rest weet ze weinig van de warmte...ze slaapt alleen wat meer. Je zal mij niet horen klagen ;)

Gepost door: Mama van Yasmina | 08-06-07

Goede avond Veronique Ik kom je een heel fijn week-end toewensen, hopelijk met mooi weer zodat je er nog wat van kan genieten met het gezinnetje hé...

Hier vielen er deze avond een paar druppeltjes maar dat is ondertussen weer overgeslagen in een warme maar tamelijk zware en laffe lucht... als hier maar geen stevig onweer op volgt !!!

Ik wens jullie alvast een zalige nachtrust toe.
Lieve groetjes voor jou en je gezinnetje.
Lucky

Gepost door: Lucky | 08-06-07

:-) Ben er zeker van dat je die op een gegeven moment op een plekje gaat terug vinden waar je het totaal niet verwacht!
Ik wens je alvast een heel fijn weekend toe!
Lieve groetjes

Gepost door: anneke | 08-06-07

Hey Leuke blog. Hopelijk vind je Matthew zijn vrachtwagen snel terug. Ik wens jullie nog een fijne zaterdag.

Gepost door: martin | 09-06-07

Nou... hier heeft het gisteren enorm geonweerd, maar de klammigheid hangt er nog steeds hoor...pfff niet te harden! Hopelijk barst het zo nog een keer los ( en nee...ik hou er ook helemáál niet van! :-) ) en klaart de lucht een beetje op! Beetje frisse lucht zou goed doen hè!
Fijn weekend Veronique!
Lieve groetjessssssssss!

Gepost door: mizzD | 09-06-07

*** Al teruggevonden ondertussen?
Groetjes en fijn weekend!

Gepost door: Romina | 09-06-07

De commentaren zijn gesloten.