31-05-07

Verjaardag van mijn zusje...Pieps,

Vandaag is het een heel speciale dag in onze familie... vandaag verjaart mijn lieve zus Dorien. Ze wordt 16 jaar. In een meisjesleven is dat toch wel een speciale daum hé, men wordt dan zo een beetje "volwassen" maar tòch blijven we nog steeds onder die veilige vleugels van de mama en de papa !!!

Zusje, van harte gefeliciteerd met je 16de verjaardag. Ik hoop écht dat het voor jou een hele mooie dag mag zijn en dat al je meisjesdromen uit mogen komen (ik weet dat je "gek" bent op paarden hé, vandaar de paarden hierboven). Het is niet omdat ik niet bij jou ben dat ik niet aan je denk hé. Ik zal je zelf iets verklappen, vandaag ga ik zelf speciaal héééééééél veel aan je denken !!!

Ik geef jou ongeloofelijk veel lieve kusjes... SMAK! SMAK! SMAK!

Veronique, Matthew & Telly

00:15 Gepost door Beertje in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Wow! Ik moet hier weer wat vaker komen lezen....je bent weer actief hè! :-)))
Hoop dat je slaapkamer mooi wordt...het is alweer een tijdje geleden dat er hiér bij mij geklust werd...ik moet hoognodig de hal eens gaan schilderen en behangen, want dat wordt slecht. Maar ja...weinig tijd hè...ik blog liever! whahahahahhahhahaa!
En dan ga ik nu je zus eens feliciteren op de blog van je ouders!
Lieve groetjes en een zoentje voor Matthew!

Gepost door: mizzD | 31-05-07

Hallo Veronique Ik ben ze reeds uitgebreid gaan feliciteren zie, op alle blogjes waar ze proficiat gewenst wordt ;o))))

Ik hoop dat verder alles goed met je gaat, werkendag vandaag ?

Hou het alleszins gezellig en rustign gelijk ook wat je doet. Hier heeft de de grijze wolkenmassa plaats gemaakt voor een bescheiden zonnetje...

Lieve groetjes van Lucky

Gepost door: Lucky | 31-05-07

Goede morgen Veronique Oeps, wat lees ik in een reactie op mijn blogje... dat je ziekjes bent ?!?! Ai, dat is natuurlijk minder mé meiske !!!

Tja, met dat soort weer dat wij de laatste dagen weeral kennen (warm, minder warm, koud, regen, wind... we hebben tegenwoordig wel ALLE weertypes hé)) is dat natuurlijk ook niet verwonderlijk hé. Het lichaam weet het op de lange duur ook niet meer hé...

Ik hoop alleszins dat je er serieus mee opmspringt (met je lichaam, bedoel ik) en dat je je lichaam de nodige rust gunt om te recupereren, want dàt is heel belangrijk !!!

Maak er dus een zalige maar hele rustige vrijdag van en hopelijk moet je niet te veel achter de Matthew "krossen" vandaag hé ;o)))

Lieve groetjes van Lucky

Gepost door: Lucky | 01-06-07

De commentaren zijn gesloten.