30-05-07

Gewoon eventjes...

Pieps iedereen,

Gisteren moest ik gaan werken in Ranst, bij die mensen werk ik 2x per week telkens 4 uurtjes. Momenteel zijn die hun terras aan het verbouwen en een zwembad aan het zetten. En als ik zeg zwembad dan bedoel ik wel degelijk een serieus zwembad... Gisteren waren ze de vorm aan het zetten, zo ijzeren 'muren' waar dan beton wordt naast gegoten... Knap om allemaal te zien... Pfff... Ik wou dat we het zelf hadden zo'n zwembad maar we zullen het maar houden bij Matthew zijn schelp (hij heeft zo'n blauwe schelp voor langs de ene kant water en de andere kant zand) hahahahaha  Maar wegdromen mag natuurlijk altijd hé

Morgen terug gaan werken. Morgen is het bij moeder en dochter. 's Morgens is bij de moeder en 's middags bij haar dochter. De dochter is nu 30 weken zwanger, ze heeft een baarmoederverzakking en heeft dus verplichte bedrust. Zoals altijd hoop ik ze aan te treffen met nog steeds een dik buikje... Hoe langer het kindje veilig in haar buik zit hoe beter natuurlijk! Bij een vroeggeboorte zijn er immers toch altijd nog meer complicaties mogelijk hé... We hopen dus het beste voor haar... Ze weet al dat het een jongen zal worden!

Deze ochtend vroeg naar de keuring gereden, onze Scorpio zou verkocht zijn (daar gaan mijn lievelingswagen, maar langs de andere kant doen we er amper iets mee) en moest dus gekeurd worden. Ikke dus tegen 7u naar daar, bleek dat wagens voor de verkoop enkel gekeurd worden als je een afspraak hebt... Pfff, ik stond daar dus voor niets hé! Ik moest dus iets vroeger opstaan als normaal en dat had blijkbaar een weerslag op Matthew en mij. Rond 8.30u waren we alletwee in de zetel in't slaap gevallen en rond 11u werden we allebei wakker  Daarna maar naar Vedior voor mijn dienstencheque's binnen te brengen en daarna nog even naar de winkel... Intussen nog wat dagelijkse dingen gedaan in't huishouden en zo vliegt de tijd hé!!!

Zo, ik ga nu maar eens wat met Matthew spelen, ik hoor hem draaien in zijn bedje en waarschijnlijk is hij dus aan't wakker worden... Goed, dan kunnen we nog wat spelen met de auto's, hij doet niets liever!!!

071042589bde_Main400

Eén van zijn nieuwste aanwinsten,

deze auto's bestaan vnl. uit rubber,

heel leuk speelgoed al zeg ik het zelf hihi!!!

Kusje

Veronique, Telly & Matthew

17:17 Gepost door Beertje in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Goede avond Veronique Die schelpen zullen ook wel leuk zijn hé ;o) en de Matthew heeft daar beslist heel veel plezier aan om ermee te spelen... water en zand, wat moet dat kereltje nog meer hebben ?!?! Een zwambad is mooi maar vraagt ook heel veel onderhoud en dat kost dan weeral handen vol geld...

De keuring... ik moet daar ook ieder jaar naartoe met de wagen van Rita. Ook bij ons is dat vroeg opstaan want anders kan je daar heel lang staan aanschuiven hé...

Eneuh... trek het je niet aan als je zo lang slaapt... dat betekent gewoon dat je lichaam daarom vraagt en zo'n signalen moet je niet zomaar naast je neerleggen hé. Gewoon doen wat het lichaam nodig heeft... is dat slapen, wel, dan slaap je maar eens goed door hé !!!

Bij deze ga ik vandaag ook vroeg naat bed want ik ben dus ook moe... ik wens je dan ook een hele zalige nachtrust toe.

Lieve groetjes van Lucky

Gepost door: Lucky | 30-05-07

hallo! Ik geloof dat je je werk graag doet. Je kunt er zo gezellig over praten!
Kleine kinderen hebben er een handje van weg om ouderen te vertederen hé! Je kunt het dan niet laten om iets voor hen te kopen.
En die inktvlek van jou is heel mooi !

Gepost door: magda | 30-05-07

De commentaren zijn gesloten.