19-05-07

 

Kat02

Pieps iedereen,

Donderdag kwamen ze bij ons aanbellen: of wij onze kat kwijt waren... Euhm... Ja dus!!! Baloe had mevrouw al 3 nachten uit haar slaap gehouden met zijn gemiauw... En ja, hij kan serieus miauwen dus ik verschiet er niet van dat die mevrouw niet kon slapen... Ik zei dan tegen haar: ik kom even mee, als ik hem roep komt hij wel. Dus ikke op haar terras en ja zenne ene keer "BALOE" roepen en we zagen een koppeke komen piepen.  Na een paar keer roepen kon ik hem vastnemen en terug mee naar huis nemen. Hopelijk heeft hij nu na 2x zijn lesje geleerd en maakt hij geen wandelingen over de schoolmuur meer. Want hij kan langs deze kant wel over de schoolmuur maar niet langs de andere kant, daarbij komt dan nog eens dat we een onhandige kat hebben die dus niet hoog kan springen ofzo... Maar dat is typisch voor zijn ras... Omdat Baloe nogal speciale trekjes heeft heb ik eens wat aan't opzoeken geweest over 'raskatten'. Baloe blijkt een 'Bombay'kat te zijn. Typisch voor dat ras: onhandig, breed gebouwd & een rond hoofd, speels (en speels blijven), koperkleurige ogen, zeer korte vacht, enz... Alles wat Baloe ook is... Het gekke is wel dat dit ras bijna niet voorkomt in Europa. Maar Baloe is een vondelingske dus wie weet van waar komt hij oorspronkelijk hé?!?

Matthew is ondertussen toch maar alleen beginnen te stappen... Hij kon dat al langer alleen maar hij durfde nooit goed, nu dus wel... Alhoewel, kruipen gaat nog steeds sneller  Hij is toch zo'n onzettend braaf kindje hé...

Dinsdagavond zijn we gaan eten bij Peggy, zij was toen jarig en had lekker gekookt: prei/gehaktschotel... Eén van mijn lievelingsgerechten!!! En het was echt heel lekker en het heeft ons allemaal goed gesmaakt.

Voila, nu ga ik eens wat verder doen...

Kusje

Veronique, Telly & Matthew

14:21 Gepost door Beertje in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Hallo Veronique Gelukkig is Balou dus veilig en wel terug thuis geraakt. Zoals ik reeds eerder ergens schreef... die vindt zijn weg wel steeds terug hoor !!!

En ja, de Matthew wordt inderdaad een flinke kerel hé... als hij nu reeds begint te stappen zal het lopen al wel snel volgen... voor je het weet kan je hem niet meer bijhouden en loopt hij jou zo voorbij ;o)))

Fijn dat je een goede band hebt met je schoonzus. Zo houden meiske, goede familiebanden zijn belangrijk in een mensenleven, voor zover ze oprecht zijn natuurlijk...

Lieve groetjes en maak er een leuke zondag van hé !!! Lucky

Gepost door: Lucky | 20-05-07

Hé...goed nieuws! :-) Fijn dat Balou weer terug is...maar ik denk dat het toch niet de laatste keer geweest is hoor...wat een beest in zijn kop heeft, krijg je er meestal niet meer uit! hahahahha!
En Matthew gaat dus nog altijd liever op de knieën? Dat verandert nog wel hè...als ie eenmaal doorheeft hoe snel het overeind gaat...dan is ie niet meer te houden straks! :-)))
Zoentje voor hem en lieve groetjes voor jou!

Gepost door: mizzD | 20-05-07

75.002 Is een mooi cijfer, net erover en dus eventjes te laat om het ronde getalletje te pakken. Toch van harte gefeliciteerd met dat mooie aantal bezoekers Veronique. Niet zo slecht gedaan hé...

Ik wens je een hele fijne werkweek toe, hopelijk met een portie goed weer want dààr fleuren we uiteindelijk toch allemaal van op hé...

Lieve groetjes
Lucky

Gepost door: Lucky | 21-05-07

Hoihoi,

Een heel fijne maandag, liefs Suusje

Gepost door: Suus | 21-05-07

Goede middag Veronique Als het daar bij jullie even mooi en warm is als hier bij ons op dit ogenblik dan is het daar bij jullie nu schitterend weer... en ben je er misscgien van aan het genieten ;o))) Dat wens ik je dan ook van harte toe hé... mak er ook nog een fijne avond van als het kan samen met het gezinnetje.

Lieve groetjes van Lucky

Gepost door: Lucky | 21-05-07

De commentaren zijn gesloten.