07-05-07

Stoofvlees vervolg...

HPIM1271

Leuk toch hé, zo knoeien met een potje slagroom

 

Vandaag hebben we het stoofvlees dat we gisteren gemaakt hadden opgegeten... Het was echt heerlijk!!! Een foto'ke hebben we niet genomen, maar het zag er niet slecht uit...

Deze ochtend gaan werken, het was vooral strijken. Maar al bij al strijk ik wel graag en vind ik het dus niet erg om op deze manier de week te beginnen. Overal waar ik ga werken verwachten ze een kindje... Eén voor eind juli begin augustus, de andere voor (euhm... ff rekenen, ik denk) september en dan nog eentje die zal bevallen tussen Sinterklaas en Kerstmis. Het is wel leuk om al die vrouwen te horen babbelen over hun ervaringen, plannen die ze maken en vooral om die buikjes ronder en ronder te zien worden.

Overal lees ik op de blogjes over het slechte weer, hier is het dus ook van 'dat'. Maar ik vind dat zo erg nog niet... Meestal is het tegen dat de schoolgangers examens hebben weer terug goed weer (en dat is denk ik niet meer zo heel lang meer) & daar gaan we dus nu ook vanuit. Hopelijk is het niet zo, want studeren met veel warmte is totaal niet aangenaam... maar langs de andere kant, geef mij dat zonnetje maar hoor!!!

Ohja, nog een beetje uitleg bij de foto... Wij waren een ijsje aan't eten met: vanillijs, banaan, slagroom en chocoladesaus. Matthew had van Telly een beetje slagroom gekregen en Matthew vond dat zo lekker dat hij besloot van wat slagroom met zijn handjes te nemen... Dusja, dan maar wat slagroom in een potteke en hem wat laten knoeien... Leuke foto's om te laten zien als hij later thuiskomt met zijn vriendinnekes  (dat vind Matthew waarschijnlijk niet, maar waarom neem je anders zo'n leuke foto's hé hahahahahahaha)

15:29 Gepost door Beertje in Algemeen | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

Commentaren

:-) dat zal hij waarschijnlijk dan niet zo leuk vinden :-)
wel een schattige foto hoor
fijne dag nog verder Veronique
groetjes

Gepost door: Borriquito | 07-05-07

:-) een hele leuke foto!
Matthew is echt een schattig bazeke geworden. Geniet er maar van ... ze zijn immers zo vlug groot!
Lieve groetjes

Gepost door: anneke | 07-05-07

Goede middag Veronique Tja, in zijn plaats zou ik daar ook eens goed van profiteren hoor... alhoewel, mmm, lekkere slagroom... misschien zou ik die toch maar eerder opgegeten hebben ;o)))

Fijn dat het stoofvlees gesmaakt heeft, berg dat receptje nu maar goed op zodat je dat ten allen tijde kan hermaken... ;o)

Zwangere vrouwen en ronde buiken... het mooiste wat een vrouw kan meemaken... pas maar op dat het niet aanstekelijk is of voor je het weet... hihihi... En laat dat mooi zonnetje inderdaad maar komen maar liefst niet TE warm hé, aan die studentjes moet men af en toe ook eens denken hé !!!

Maak er nog een hele fijne avond van meiske en geniet van het zoontje (allé ja de zòòn)

Lieve groetjes van Lucky

Gepost door: Lucky | 07-05-07

allez Veronique ge zijt terug! Als je een goed recept wilt voor stoofvlees met ge bij Sunnykay zijn.
Ja koken zwijg me daar van, nu niet bepaald mijn hobby.
Hou je goed meis!

Gepost door: Greta | 07-05-07

Hallo... wat is er leuker voor een kind dan kliederen en kladderen hé...je zal nog vaak zo'n foto's kunnen nemen hoor ;-)))
Groetjes

Gepost door: Curly | 07-05-07

heyz mooi veranderd hier
en wat is Matthew een prachtige jongen ondertussen, die zal nog veel meisjesharten stelen later
xx sil
vele groetjes

Gepost door: sil | 07-05-07

Halloooo! :-) Wat een geweldig leuke foto van dat lieve knulletje! Wat is ie groot aan het worden hè! En het blogje is compleet veranderd..hmmm, vond het eerst eigenlijk wel mooier, maar verandering van spijs doet eten hè! ( wat zal er bij mij dan weinig gegeten worden...heb al tijden hetzelfde 'behangetje'...en dat blijft zo ook! hahahahahhahahahahaha!)
Leuk weer eens wat te horen!
Lieve groetjessssssss!

Gepost door: mizzD | 07-05-07

* Leuk de tijd van het testen en uitproberen is er!!!
Fijne dindsdag, liefs

Gepost door: Suus | 08-05-07

Veronique Eindelijk na een drukke periode heb ik eens de tijd om alles eens terug bij telezen.
Ik ben blij dat dit hier ook terug het geval is.
Toffe foto van Matthew.
Ik wens je alvast een fijne avond toe.
Lieve groetjes

Gepost door: Angélique | 08-05-07

Goed avond Veronique Alles in orde met het gezinnetje ? Hopelijk heeft het stoofvlees gesmaakt en heb je er geen "indigeste" aan opgedaan. Ik kom je alvast een hele zalige nachtrust toewensen...
Lieve groetjes van Lucky

Gepost door: Lucky | 08-05-07

De commentaren zijn gesloten.