24-03-07

 

10187 (Custom)

Zo soms blijft het eens stilletjes... Maar zoals nu duik ik nog eens op hé...

Intussen heb ik weer een postje bijgekregen. De mama van diegene waar ik donderdag moet gaan kuisen. Ik was daar deze donderdag gaan kuisen (dus bij die haar dochter) en ik had per ongeluk een 'kristallen' beertje laten vallen en dat armpje was afgebroken. Aangezien ik daar altijd alleen kuis (ik moet de sleutel bij die haar mama gaan halen) had ik een briefje gelegd dat ik dat beertje had laten vallen en dat ik dat gerust wou vergoeden. En omdat de mama dat zo tof vond dat ik een briefje had gelegd gooit zij haar kuisvrouw buiten en mag ik ook bij haar beginnen  Da's natuurlijk wel fijn hé...

Diegene waar ik maandag en vrijdag kuis, die heeft vorige zondag een zwaar accident gehad. Een auto was op haar ingereden (langs links, dus zij was in haar recht aangezien het op een kruispunt was gebeurt), zij is dan beginnen draaien met haar wagen en dan in een omheining terechtgekomen. Zij, 9 à 10 weken zwanger, is er met een brandwond op haar hand (van de airbags) van af gekomen. Het kindje in haar buik heeft wel een schokje gehad maar alles is er wel mee ok en ze heeft nu dus een hele tijd platte rust. Haar zoontje (8 jaar), die zat in het midden op da achterbank (al een geluk met de gordel aan), had helemaal niets.

Blijkbaar al diegene waar ik ga kuisen zijn allemaal met kindjes bezig. Die waar ik eerst over vertelde (met dat beertje) die verwacht begin augustus een baby'tje, die waar ik vrijdagochtend ga kuisen die zijn ook bezig voor een kindje en de andere is dan 9 à 10 weken zwanger...

Nog eventjes en Matthew wordt 1 jaar... Wat is dat toch allemaal snel gegaan... Van dat kleine dutske in mijn armen tot de grote jongen die het nu al is... Goh, op dit tempo ga ik snel oud worden zenne hahahahahaha

Voila, ik ga nu eens wat verder doen in't huishouden...

Kusje...

10:21 Gepost door Beertje in Algemeen | Permalink | Commentaren (15) |  Facebook |

Commentaren

:-) kan al eens gebeuren hé dat je iets breekt
fijne zaterdag Veronique
groetjes

Gepost door: Borriquito | 24-03-07

hey blij dat iedereen jou wil.
Das kei leuk, dus dan zal je't ook wle goed doen!

Matthew is bijna jarig, das wel fijn. Nog een 2 weken zeker?

liefs!

Gepost door: visje | 24-03-07

heyz amai, wel heel vriendelijk van een briefje na te laten, maarja, zo hoort het in feite ook hé
en Matthew groeit inderdaad snel op hoor
xx sil
vele groetjes

Gepost door: sil | 24-03-07

Goede middag Veronique Het siert jou dat je zo eerlijk bent en geloof me... vroeg of laat wordt je daarvoor beloond. Maar eerlijk gezegd had ik van jou niets anders verwacht want door je schrijven heen kunnen we regelmatig lezen wat voor een fijn persoontje je wel moet zijn !!! Proficiat meiske en doe zo voort... eerlijke en goedhartige mensen vinden STEEDS de goede weg in hun leven hoor !!!

Ik hoop dat het daar bij jullie vandaag ook zo'n mooi weer is en dat je er dan ook kan van genieten met Matthew en Telly. Hier in België moet je van elk zonnestraaltje (nu is dat dus nog een lentestraalje hé) dankbaar gebruik maken om naar buiten te komen want het kan zo gauw weer voorbij zijn...

Ik wens je een hele fijne zondagnamiddag toe en een even fijne komende week blogmaatje...

Lieve groetjes voor jou en je gezinnetje
Lucky

Gepost door: Lucky | 25-03-07

* Wat een fijn gevoel he?? Dat ze je graag willen hebben
Fijne maandag, liefs Suusje

Gepost door: Suus | 26-03-07

:-) een fijne dag Veronique
groetjes

Gepost door: Borriquito | 27-03-07

Het is eigenlijk erg... dat mensen dat hoog aanslaan hè...het zou normáál moeten zijn, dat je dan een briefje neerlegt! Ik vind het dat wel hoor...je kunt er toch niks aan doen, dus waarom zou je er dan stiekem over doen. Maar niet iedereen denkt er zo over hè!
Ben blij dat je werk je nog steeds bevalt!
En ja ja...die kleine Matthew...alweer bijna 1 jaar! Maar daar word jij toch niet oud van? Kinderen houden je juist jong hoor Veronique! :-)))))
Maak er een fijne dag van vandaag hè!
Lieve groetjes en een zoentje voor het kapoentje!

Gepost door: mizzD | 27-03-07

54 004 jammer, ben net te laat :-)
groetjes

Gepost door: Borriquito | 27-03-07

hallo! alles lijkt hier goed te gaan. En het straalt zo uit je woorden dat je nieuwe werk je bevalt! Houden zo! Ja kleine kindjes worden vlug groot hé! Matthew al bijna een jaar ,niet te geloven.

Gepost door: magda | 28-03-07

Heykes Veronique Kom je een fijn weekend toewensen.
Groetjes,
Nicky

Gepost door: Onthaalmoeke Nicky | 30-03-07

:-) Dat kuisen gaat je duidelijk goed af. Ik heb het gevoel dat je je nu beter in je vel voelt dan aan die kassa ;-)
Ik wens jullie een fijn weekend toe met jullie drietjes.
Lieve groetjes

Gepost door: anneke | 30-03-07

Goede avond blogmaatje Ik hoop dat alles daar goed gaat bij jullie en dat je een heerlijk fijn week-endje tegemoet gaat... met een beetje mooi weer kunnen jullie weer eens gezellig de benen gaan uitstrekken met de Matthew hé ;o)))

Wij vertrekken deze nacht voor een weekje naar de sneeuw.. allé ja, hopelijk *IS* er sneeuw hé... tja, zoniet wordt het dan maar een weekje zonder sneeuw ;o)))

Slaap zacht meiske en geniet van het gezinnetje...

Lieve groetjes van Lucky

Gepost door: Lucky | 30-03-07

Ondanks de pijn in mijn nek kom ik je toch een fijn weekend toewensen.
Intussen heb ik hier heel wat bijgelezen.
Lieve groetjes

Gepost door: Angélique | 31-03-07

** jammer dat je iets brak maar lief dat je een briefje schreef. Ik had toen een hulp en die moffelde het weg zonder wat te zeggen....:( . Das minder leuk dan hé. En hierdoor heb je een werkplekje erbij!!
ik wens je nog een fijne zondag
groetjes

Gepost door: anita | 01-04-07

In de rapte vanp de skivakantie Heel slechte verbinding en dus heel beperkt internetten... Het weer laat te wensen over en ik kan er mij dit jaat niet echt in terugvinden... du shoop ik maar om snel terug naar huis te komen... jet dieten ter plaatse is ook niet evident natuurlijk hé !!! Soit... het valt eerder tegen deze keer...

Lieve groetjes en laat nog eens wat horen op je blogje Veronique, het is hier echt veel te kalm geworden hé... ;o))) mar ja, ge hebt het ook zo druk zeker !

Gepost door: Lucky | 01-04-07

De commentaren zijn gesloten.