14-03-07

Weer een 'postje' bij...

dyn006_original_331_322_pjpeg_2516036_e895d0dab5ee9fdbe25cc7730f75b0c0

Goedemorgen iedereen,

Gisterenavond mocht ik me weer gaan voorstellen aan mensen die iemand zochten om te poetsen... Al bij al viel het goed mee en mag ik daar dus ook beginnen... Maar toch vond ik het maar rare mensen... We zullen wel zien of het meevalt.

Intussen ben ik serieus verkouden, ik heb gisteren met Matthew een goei wandeling gemaakt van zo'n 2u. Ik was even iets gaan halen bij een winkel niet zo ver van ons, met Matthew in de buggy en hij vond dat zo leuk dat ik ineens ben doorgewandeld naar het interimbureau... Maar ik had dat eigenlijk een beetje onderschat, maar we hebben er allebei toch van genoten en da's het voornaamste hé!!!

Zo, ik ga wat verder knutselen aan mijn design, een beetje aanpassen voor de lente hé...

Kusje

10:30 Gepost door Beertje in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Goede morgen Veronique Fijn dat je weer gepost hebt...ik keek er eigenlijk al naar uit.

Tja, dat kleine ventje van jou zal dat wel heerlijk gevonden hebben zo'n lange wandeling en met dat voorjaarszonnetje in zijn aangezicht zal hij daar wel extra van genoten hebben... de mama trouwens ook veronderstel ik ;o)

Wat die 'rare mensen' betreft meiske... toch geen probleem hoor... als ze je echt niet aanstaan of zelf eerder tégenvallen dan zeg je "die" post toch gewoon af. Dat is nu éénmaal het voordeel van via een interim bureau te werken, je bent eigenlijk vrij in je keuzes van al dat niet "ergens" te gaan werken... maak daar dan maar ook op tijd en stond dankbaar van gebruik... ergens gaan werken TEGEN je goesting is tenslotte ook niet leuk hé...

Ik wens je verder een hele fijne en zonnige dag toe blogmaatje en geniet van het stralend mooie weer...

Lieve groetjes van Lucky

Gepost door: Lucky | 14-03-07

Hihihihiihihihiiii! Ja...die sneeuw die kan eigenlijk niet meer hè...maar dan zul je zien dat we volgende week maartse buien gaan krijgen en aprilletje zoet brengt ook nog wel eens een witte hoed...hahahahahhaaa! Kun je de sneeuw er weer op gaan zetten! :-)))))))
See youuuuu!

Gepost door: mizzD | 14-03-07

:-) Ik vind het heel fijn dat je weer regelmatig binnenwipt op mijn blogje!
Altijd welkom!
Lieve groetjes

Gepost door: anneke | 14-03-07

Ik heb gezocht... maar heb niet veel paarse tulpen ooit op de foto gezet denk ik! Ik kon er alleen vinden die nog niet erg ver uit waren, maar vooruit...voor jou zet ik die er op! :-) Zal de 31e in de Keukenhof nog wel eens kijken of ik er mooiere kan fotograferen hoor! Ben zelf meer van de tweekleurige tulpen, dus ja...daar heb ik meer foto's van! :-)))
Groetjesssssss!

Gepost door: mizzD | 14-03-07

Dag Niq Ik zie dat je weer eens langs bent gelopen op men blog. Vroeger was ik één van je trouwe lezerkes, en jij bij mij. Je kent men mening hieromtrent?! Wss bedoelde je het vriendelijk maar het is onherstelbaar. Spijtig maar daar had je eerder moeten aan denken. Met alle begrip voor je situatie en succes verder. En er zijn er nog die mijn mening delen, doeiie

Gepost door: Sunny-Kay | 14-03-07

De commentaren zijn gesloten.