13-03-07

 Wat een mooi weer... GENIETEN IS DE BOODSCHAP!!!

lente-3

Goedemorgen iedereen,

Ja, ik weet het weeral even geleden... Maar nu dat het zonnetje zo goed van de partij is, is bloggen wel het laatste waar ik aan denk... Genieten van het zonnetje met heel het gezinnetje... Dat is pas genieten!!!

Gisteren zijn we met Matthew naar de speeltuin gereden, daar hebben we Matthew wat laten schommelen. Daarna zijn we wat naar de diertjes gaan kijken: geitjes, hertjes, pauwen,... Matthew vond het allemaal wel leuk!!!

Intussen is iedereen hier terug genezen... Matthew van zijn oorontsteking, Telly was vorige week ook ziekgeweest en ook hij is genezen... Ik zit nu wel met een verkoudheid... Gisterenochtend moest ik gaan werken en ik moest de ramen eens was proper maken, maar zo 's ochtends is het toch nog koud en ik denk da'k het daar heb opgelopen... Maar een verkoudheid is helemaal niet erg!

Dus als jullie me even niet horen dan wil dat zeggen dat we enorm aan het genieten zijn van het mooie weer...

Kusje aan iedereen en maak er nog een hele fijne dag van!!!

08:15 Gepost door Beertje in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

* Lekker he?? Dit weertje...

Fijne dinsdag, liefs

Gepost door: Suus | 13-03-07

Goede middag Veronique Tja, met zo'n heerlijk lenteweertje is het niet te verwonderen dat je liever in het zonnetje gaat kleurtjes pakken met de Matthew dan achter je computer te zitten...

Fijn dat iedereen eindelijk genezen geraakt is bij jullie... nu nog enkel jij van die verkoudheid afgeraken hé meiske !!! En groot gelijk... met zo'n zonnetje buitenshuis kan je maar beter het zoontje laten spelen in de speeltuin en genieten van het dierenpark hoor... de gezonde buitenlucht zal hem beslist goed doen !!!

Ik wens je verder nog een hele fijne namiddag lieve meid en geniet maar van de tijd dat je thuis bent en dus niet moet gaan werken ;o)))

Lieve groetjes voor jou en je gezinnetje
Lucky

Gepost door: Lucky | 13-03-07

Vergeten te zeggen ;o))) Kom toch maar regelmatig wat posten hé... 't is hier andes maar leeg op je blogje zonder laatste nieuwtje hoor !!!

Gepost door: Lucky | 13-03-07

Hé...ook weer eens op blogtour? :-) Het is inderdaad heerlijk weer...ik loop elke dag met Axel zo'n twee uur, maar nu is dat nog meer genieten hoor! En jullie zal het ook wel deugd hebben gedaan na alle ziiekte-perikelen eindelijk weereens een gezonde portie buitenlucht in te kunnen ademen hè! :-)))
Nog maar een klein maandje en dan komt de eerste verjaardag er aan van de kleine man hè! De tijd gaat best snel vind je niet!
Enfin...tot snel weer eens...en laat het deze keer weer niet zo lang duren hè meid...het is al zo stil in blogland!
Een zoentje voor Matthew en lieve groetjes voor jou!

Gepost door: mizzD | 13-03-07

:-) Thx voor je bezoekje! Het deed me deugd nog eens wat van je te vernemen!
Ik hoop dat alles goed met je blijft gaan ... op je job, in je gezinnetje en natuurlijk ook met je verkoudheid ;-)
Lieve groetjes

Gepost door: anneke | 13-03-07

Dag Veronique Ander werk goed gedaan meis, zal je nogal stukken makkelijker voelen die stress is gewoon niet te houden, en nu kan jouw werk zelf beter in handen houden.
En de hoofdpijn ?! Beter onder controle zeker, en die neuroloog ? Veel zal je denk ik niet wijzer geworden zijn. En vooral Matthew, een eigen moeder is voor zo'n ventje gewoon onvervangbaar op die leeftijd, dat ze eindelijk op verkenning gaan in die grote wereld rondom hen!
Lieve groeten, en draag zorg voor dat gezinnetje van je, het is je grootste rijkdom!

Gepost door: Greta | 13-03-07

lief van je dat je nog eens langskwam! Ik begrijp het wel hoor,werk ,een gezin en een kleintje. Bloggen blijft dan wel eens in de gordijnen hangen. Ik kom regelmatig eens kijken ,weliswaar niet elke dag.Het is gewoonweg niet meer haalbaar.Het duurt te lang. Ik doe het in stukjes zodat ik bij iedereen eens langskom.Alle bloggertjes hebben graag eens een reactie. Hier ben ik altijd graag langsgekomen. Je bent me nog niet kwijt hoor! Zorg maar dat het jullie goed gaat na een zware winter! Liefs en tot later.

Gepost door: magda | 13-03-07

** Ik hoop dat je bezoekje aan de oogarts meevalt...ik moet nog weer even wachten op de uitslag.
en weet je...ik kom hier graag lezen. Je schrijft altijd zo leuk over je belevenissen!!
Groetjes en nog een fijne avond

Gepost door: anita | 13-03-07

De commentaren zijn gesloten.