02-03-07

Eerste dag op nieuwe job...

Zon (Custom)

Vandaag ga ik dus voor de eerste keer werken in ruil voor dienstencheques... Ik kijk er langs de ene kant wel naar uit, maar langs de andere kant heb ik er ook wel wat schrik voor... Het is en blijft de eerste keer dat ik dit ga doen hé, toen ik moest beginnen werken in GB had ik net hetzelfde gevoel... Achja, eens die eerste dag voorbij is zal het wel van een leien dakje lopen!

Voor de rest beginnen we hier allemaal uit de zieken te geraken, Telly is gisteren een dag thuisgebleven omdat hij zich ook niet al te best voelde en dus ook symptomen had van die buikgriep (ik had het voorspeld hé!!!)... Matthew heeft gisteren de hele dag overgegeven, echt zielig!!! Dus 's avonds maar terug naar de dokter, die heeft dan motillium voor kindjes voorgeschreven en sindsdien houdt hij toch al 't één en ander binnen, misschien niet veel maar toch, alle beetjes zijn nu in onze ogen grote stappen vooruit!

Allé, ik ga eens iets eten, Matthew iets te eten geven en dan mezelf klaarmaken om naar't werk te vertrekken... met een klein hartje hoor!!!

Kusje aan iedereen en maak er een gezellige dag van!!!

11:32 Gepost door Beertje in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

buikgriep? Ook bij onze kaboutertjes dezelfde symptomen en ik had er gisteren ook wat last van... Hopelijk zijn jullie er ook vlug van verlost.
Veel succes op je eerste werkdag ...

Gepost door: mama | 02-03-07

Ah ja! Zo'n eerste dag is altijd eng...daarna kan de routine het gaan overnemen hè! Succes in ieder geval hoor!
En een zoentje voor de kleine zieke man hè!
Lieve groetjesssss!

Gepost door: mizzD | 02-03-07

Goed middag blogmatje Dat "klein hartje" is volgens mij nergens voor nodig. Zoals jij je sociaal kan inwerken zie ik daar geen enkel probleem opduiken... succes alvast met die eerste werkdag? Doe het rustig aan en het komt allemaal wel dik in orde !!! Ik zal alvast heel hard voor je *DUIMEN* !!!

Wat de "zieken" betreft... zoals ik reeds eerder schreef, er heerst een serieus virusepidemie in ons landje en jullie zijn daar -zoals duizenden anderen- door getroffen. Gelukkig is alles nu aan de beterhand en kan de zon weer spoedig gaan schijnen boven Deurne hé...

Maak er alvast een leuk maar rustig week-endje van met het gezinnetje en probeer allen maar flink "uit te zieken"...

Lieve groetjes van Lucky

Gepost door: Lucky | 02-03-07

Hallo Veronique;-) Hoop dat de ziektekiemen stillekesaan jullie huis verlaten!
Succes met je nieuwe job, ik heb zelf ook iemand die komt poetsen de woensdagmorgen mét dienstencheques! Wat een prachtuitvinding! Ik hoop dat je goede posten treft !
fijn weekend, groetjes;-)

Gepost door: nicole | 02-03-07

het beste ... ...voor jullie allemaal. De lente is in aantocht en dan zullen al die winterkwaaltjes wel vlug de deur uit zijn.
Veel succes met je nieuwe job! Het zal wel minder stresserend zijn. Ik heb zelf ook iemand die regelmatig komt poetsen mèt dienstencheques!

Gepost door: magda | 03-03-07

De commentaren zijn gesloten.