14-02-07

Vandaag Valentijn...

hug18[1]

Vandaag is het Valentijn... Dus mocht er wel eens een lief prentje op m'n blogje verschijnen...

Ik wens alle verliefde mensen een hele prettige Valentijn... Maak er vandaag dat net ietsje meer van... Alhoewel ik vind dat je elke dag je liefde voor elkaar moet tonen...

Kusje voor iedereen...

ps: ik moet vandaag al gaan werken... Ze hadden gisteren gebeld en ze hadden echt heel graag da'k vandaag al kwam... Natascha onze chef exploitatie is ziek en ze konden het precies niet goed redden zonder haar... Dus ik offer mijn laatste vrije dagje op... En dat nog op Valentijn... hihi...

09:30 Gepost door Beertje in Algemeen | Permalink | Commentaren (11) |  Facebook |

Commentaren

:-) Ik ben het volledig met je eens ... mekaar graag zien, hoe dan ook , als geliefden, als vrienden ... dat doede gewoon alle dagen.
Ik wens je een fijne werkdag toe!
Lieve groetjes

Gepost door: anneke | 14-02-07

HAPPY VALENTINE!

Gepost door: emmy | 14-02-07

zojuist je up date gezien! Neen Veronique je bezoek aan "spoed" heeft héél veel geholpen, nu mag je zeker zijn dat door die CT.scan te maken je zeker geen gezwel of dergelijke in je hoofd heeft, want daarop is héél véél te zien, méér dan je kan denken, maar dat vertellen ze je natuurlijk niet, dus is alles o.k met dat koppeke van je!
Ja het enige wat nog overblijft is migraine, maar dat is geen lachtje weet je, omdat er eigenlijk noch geen kruid tegen gewassen is, ja er zijn pijnstillers zoals Cafergot® dit bevat ook coffeïne zoals in koffie en dat met rusten is het enige, komt gewoon op door te hevige spanning maar wie heeft het niet Veronique in zo'n in een hectische tijd, en vooral het werk aan die kassa zal niet bevordelijk zijn tevéél spanning.
En geen dank he Veronique weet maar al te goed wat het is meis, maar die neuroloog die zal nu een MRI scan maken, en geloof het die zal ook niets vinden, och meisje wat een gedoe toch allemaal, soms vraag ik mij af he zijn die nu werkelijk hun naam dokter waard?! En Votaren dat is het middel bij spierpijnen, maar niet van tel bij hoofdpijn wat hier ook ook de gekende spierspanningshoofdpijn kan zijn!
lieve groeten Veronique en ik hoop dat er vlug een oplossing komt

Gepost door: Greta | 14-02-07

HAPPY VALENTINE! groetjes frank

Gepost door: frank | 14-02-07

@Greta... Bedankt Greta voor je reactie...
Ja, uiteindelijk weet ik nu wel meer hé... Maar ik blijf dus wel met die hoofdpijn zitten. De dokter heeft me nu iets anders voorgeschreven (ben de naam even kwijt, maar het zou dezelfde uitwerking hebben als voltaren). Morgen ga ik voor het 1st werken (normaal vandaag maar dat ging niet door) en heb dus wel een beetje schrik vanwege de hoofdpijn. We zullen wel zien hoe we er ons doorslagen...
Greta, bedankt voor je gerustellende woorden...
Kusje

Gepost door: Veronique | 14-02-07

Goede avond Veronique Net Greta's reactie gelezen en ik ben het volkomen met haar eens... op die ct scan hebben ze nu tenminste gezien dat er niets alarmerend in dat "koppeke" van jou zit... dat is toch al een serieuze geruststelling, niet ?!?

Pas morgen werken meiske? Neem dan niet onmiddellijk dat pilletje in en wacht even af tot je aan je kassa zit en mocht het dàn niet gaan dan kan je het nog steeds innemen hé ... Probeer vooral niet gestresseerd te zijn en laat alles maar rustig over je heenkomen... één klant tegelijk en de rest braafjes in de rij (die zie je zelf niet staan !!!). Doe het maar rustig aan hoor !!!

Ik hoop dat jij er vanavond ook iets gezelligs kan van maken met het gezinnetje...

Lieve groetjes en voor straks wens ik je alvast een zalige nachtrust toe...

Lucky

Gepost door: Lucky | 14-02-07

niet erg dat staat goed he als je al extra wilt komen en toch eeen fijne valentijn. groetjes

Gepost door: sylvie | 14-02-07

Kusje en een fijne valantijn geweest!

liefs!

Gepost door: visje | 14-02-07

kan ik geloven dat je schrik hebt, wie niet maar hopelijk krijg je een passende oplosssing maar daar zit het hem, altijd die omwegen om tenslotte te komen hun eerste diagnose maar ondertussen zit je er wel hard mee in de knoei, en hoofdpijn kan zovele oorzaken hebben als die scans niets uitwijzen.
Hoop dat jullie eruit komen Veronique nu we horen het wel niettwaar, en alvast je niet te druk maken meis, maar ja ik zou het beter ook tegen mezelf zeggen ben net ook zo'n denker en zorgenmaker!
lieve groeten

Gepost door: Greta | 15-02-07

** hoop dat je een fijne dag hebt gehad, lieve groetjes en een fijne vrijdag gewenst

Gepost door: anita | 15-02-07

Goede (late) avond blogmaatje Ik hoop dat het werken wat meegevallen is vandaag en dat je de draad weer hebt kunnen "oppikken" daar waar je hem een aantal dagen even had laten liggen... en natuurlijk hoop ik evenzeer dat die hoofdpijn geen spelbreker is geweest hé.

We lezen het wel zodra je er iets over schrijft...

Ik wens je alvast een zalig nachtje toe, hopelijk zonder pijn...

Lieve groetjes aan jou en je gezinnetje
Lucky

Gepost door: Lucky | 15-02-07

De commentaren zijn gesloten.