07-02-07

Ik stop er even mee...

Beertjedansendtransp

Vandaag ben ik naar de dokter geweest omdat mijn hoofdpijn blijft aanhouden, daarna plaatjes laten nemen van m'n hoofd, een foto waar ik dus ook niet op 'pak' want er was niets te zien, jullie begrijpen me wel hé  Dus allé, 's middags terug naar de dokter... En die heeft me dan doorverwezen naar een specialist, een neuroloog... Dus thuis aangekomen eerst maar even een afspraak gemaakt bij de neuroloog, 6 maart pas  

Ik heb ook een doktersbriefje tot en met Valentijnsdag (de 14de februari dus) en ik ga daar ook op een positieve manier gebruik van maken door veel te rusten en me wat kalm te houden... En me niet druk te maken in allerlei dingen...

Aangezien mijn hoofdpijn dus blijft aanhouden zie ik momenteel geen andere keuze dan mijn blogje even te sluiten... Ik kom nog terug, niet beginnen panikeren hoor!!! Zodra er iets veranderd dan horen jullie het wel...

Kusje...

flo_liefs

18:00 Gepost door Beertje in Algemeen | Permalink | Commentaren (21) |  Facebook |

Commentaren

Spijtig, maar als het voor je goed is dan maar even sluiten hé Veronique.
Ik wens je een welverdiende rust en wacht wel op je terugkomst.
Groetjes en knuf aan allen in je gezinnetje

Gepost door: emmy | 07-02-07

er is niets om je ongerust over te maken Veronique, gewoon teveel spanning, je werk, gezin, bloggen, en dan nog zo'n klein ventje als de Matthew, is niet simpel om alles zo goed mogelijk te combineren meis.
Ja daar zegt je het zelf je ' vooral niet druk maken" maar doe het maar is niet zomaar in één, twee drie opgelost, spreek ermij niet over, ken dat maar al te goed! Heb ook zo dagen gehad vroeger, dat ik dacht dat ik zelfs een tumor had in mijn hoofd, maar neen, gewoon die gedachtenmolen die we niet stil kunnen zetten....
Wens je het allerbeste Veronique

Gepost door: Greta | 07-02-07

Hé blogmaatje Dat is een zeer wijs besluit... ik heb het je al gezegd hé... rust, rust en nog eens rust !!! Je bent dringend aan wat rust toe. Matthew is net geen jaar dus vraagt hij heel veel van jouw energie, je werk neemt ook wel een groot gedeelte van je energie op en dan nog eens de dagelijkse beslommeringen om een huishouden met alles erop en eraan !!! Je zou voor minder wat rust nodig hebben hoor, geloof me maar !!!

Net zoals Greta het je zegt meiske, de neuroloog zal beslist vinden wat er scheelt maar had er echt "iets" geweest dan hadden ze dat ongetwijfeld reeds op die radio's gezien en wees gerust, dan hadden ze niet gewacht tot 06 maart voor verdere onderzoeken... dus vooràl geen paniek hé !!!

Laat dat blogje nu maar even voor wat het is en verleg gewoon je prioriteiten... die blogjes gaan heus niet lopen hoor (en wij ook niet hihi). Ik kom dagelijks wel even piepen en zodra er nieuws is, wel dan lezen we dat wel hé...

Heel veel lieve groetjes en ik wens je het allerallerallerbeste toe lieve meid... denk nu even aan jezelf en doe gewoon waar je écht zin in hebt. Stuur als je kan maar een groot deel van die hoofdpijn door naar hier, ik kan dat wel aan ;o)

Kusje en knuffel voor de Matthew en een hele dikke ((((((wordtgauwbeterknuffel)))))) van mij

Gepost door: Lucky | 07-02-07

Hé Véronique! Ik kom van Lucky en ik las daar datjet het even moeilijk hebt momenteel.
Ik wens je dan ook een heel speodig herstel en als je binnenkort weer zin hebt in je blogje, kun je de draad altijd terug opnemen hé?

Wat is je kindje groot geworden zeg! En wat een lief schoon schatje!!!!

Ik wens je nog een fijne woensdagavond!
Lieve groetjes van Fleur

Gepost door: Fleur | 07-02-07

Goede avond Veronique Ik kom van bij je blogmaatje die vraagt ons om je een dikke gezondheidsknuffel te komen geven. Wel bij deze krijg je er van mij een hele dikke hoor. Ik wens je ook een snelle beterschap toe en hoop dat je gauw weer plezier kan vinden in je leventje. Het ga je goed en weet je wat Veronique, je hebt een hele fijne blogmaat hoor ! Liefs van Martine

Gepost door: Martine | 07-02-07

Goede morgen Veronique Zoals beloofd kom ik eventje piepen hé... hopelijk heb j eeen goede nacht gehad en wordt die hoofdpijn langzaam aan verdragelijk...

Hou het in ieder geval maar goed rustig hé...

Lieve groetjes van Lucky

Gepost door: Lucky | 08-02-07

hopelijk gaat het snel weer beter en kom je snel terug. groetjes

Gepost door: sylvie | 08-02-07

Veronique Ik kom je een fijne avond toewensen en voor straks een goede nacht.
Voor morgen wens ik je een hele fijne dag toe.
Lieve groetjes.

Gepost door: Angelique | 08-02-07

Mijn blogrondjes... gaan hoe langer hoe sneller! :-(
Maar ik blijf af en toe even binnengluren hoor, of je er al weer bent! En neem die broodnodige rust maar...je zult het nodig hebben denk ik! Heel veel beterschap hè en een zoentje voor Matthew!
En vooruit...ook eentje voor jou! :-)
Liefs.

Gepost door: mizzD | 09-02-07

Goede morgen Blogmaatje Hopelijk een goede nacht gehad en wat kunnen uitrusten... is de hoofdpijn ondertussen al wat beter meiske ??? Niet evident hé en hopelijk kunnen ze daar dan ook snel iets aan doen !!!

Ik wens je alleszins een hele fijne en rustige dag toe vandaag. De Matthew zal het wel leuk vinden dat zijn mama thuis is ;o)))

Lieve groetjes voor jou en j egezinnetje en een hele dikke knuffel voor het zoontje

Lucky

Gepost door: Lucky | 09-02-07

Heykes Veronique Wens je alvast veel beterschap toe. Hopelijk gaat het snel weer beter.
Nog een fijne vrijdag en alvast een prettig weekend.
Groetjes,
Nicky

Gepost door: Onthaalmoeke Nicky | 09-02-07

RUST! Dat is inderdaad het woord. Als ik dat zo lees is het inderdaad wel rust dat je nodig hebt hé! En zoals zovelen wens ik je vee beterschap. Je bent in mijn gedachten!
veel liefs
a3eindje

Gepost door: a3eindje | 09-02-07

** Heel veel beterschap voor jou hoor, en rust maar beter goed uit dan.

Groetjes

Gepost door: anita | 09-02-07

Zie dat je er snel weer bovenop bent hé!

Gepost door: carl | 09-02-07

... Ik zal je missen hier, maar je gezondheid gaat voor hé meisje.
Ik wens je het allerbeste toe.
Lieve groetjes

Gepost door: anneke | 09-02-07

Nog altijd zo'n erge hoofdpijn?! Las juist bij de Luc dat het noch altijd niet beter gaat, zou ik toch maar even langs spoed gaan, daar zal je direkt geholpen worden, gewoon een MRI ( alhoewel die smalle buis waar je inmoet nu ook niet mijn plek is) maar een CT Scan geeft ook direkt de nodige uitslag , zo blijven lopen Veronique is nu wel toch te lang meisje. En dat nog tot 6 maart????? alhoewel er toch niets verontrustends te zien moet geweest zijn anders zouden ze toch wel onmiddelijk verder gekeken hebben zeker, allez dat hoop ik toch.
Ach hoofdpijn dat wordt soms niet geteld he, maar het kan verschrikkelijk zijn, en hoe pijn doet pijn eigenlijk???Pijn kan je helaas niet meten, konden ze dat maar.
Hopelijk gaat het nu toch de betere weg op!

Gepost door: Greta | 10-02-07

heyz wordt maar vlug weer beter hoor
ik hoop echt dat je hoofdpijn snel weer weg is
xx sil
vele groetjes

Gepost door: sil | 10-02-07

vervelend voor jou! Maar hoofdpijn is zo'n vervelend gevoel dat je niet echt kunt omschrijven! Zoiets als tandpijn...dat kun je ook niet goed omschrijven.
Veel rusten dan genezen die sinussen ook een beetje en hopelijk brengt het onderzoek dan een oplossing.Het ga je goed en we zien wel wanneer je hier weer verschijnt.

Gepost door: magda | 10-02-07

@Greta... en eigenlijk aan iedereen... Bedankt voor je bezorgdheid...
Ik ga waarschijnlijk maandag idd eens langs spoed... Daarnet waren we even naar de winkel geweest en ik ben terug buitengekomen met dubbel zoveel hoofdpijn... Echt heel abnormaal... Ze moeten me maar vroeger kunnen helpen met die verrekte hoofdpijn... Op de duur ben je helemaal op, kan je je niet meer concentreren enz... Helemaal niet leuk, voor niemand niet... Hoe ze het in hun hoofd halen om zo lang te wachten... Achja, die mensen hebben natuurlijk ook maar 2 handen hé en kunnen spijtig genoeg nog steeds geen wonderen verichtten... Langs de andere kant, ik wil wel zo snel mogelijk van die hoofdpijn vanaf zijn want zo blijven lopen is niet aangenaam... We zullen wel zien hoe het uitdraait...
Kusje
ps: bedankt voor alle beterschapswensen!!!

Gepost door: Veronique | 10-02-07

* Hallo Veronique,

Wat kan ik hierover meepraten. En, een beetje raar misschien, ben maar blij dat je doorgestuurd wordt, al moet je er wat langer op wachten. Ik loop al heel lang met hoofdpijnen, van alles geprobeerd, nu weer fysio, de derde keer al, en als dit niet helpt word ik ook doorgestuurd naar de neuroloog...maar ik vraag er al langer over.

Veel ruster, veel koude kompressen op je hoofd (misschien een tip, koop een kersenpittenkussentje, niet alleen warm goed voor je rug, maar koel voor je hoofd en lekker zwaar, dat onderdrukt het misschien een beetje).

Veel beterschap!!!

Gepost door: Suus | 10-02-07

Goede avond Veronique Ik kom een slangs om wat nieuws te hebben maar zie dat er nog niets verandert is... hopelijk betekent dit dat je je verder laat onderzoeken naar de oorzaak van pijnlijke "hoofddriften"... want dàt ze pijnlijk zijn, daar hoeft niemand aan te twijfelen...

Ik wens je alleszins het allerallerbeste toe meiske en hopelijk kunnen we binnen korte tijd die vrolijk meid van toen weer verwelkomen op haar blogje hé... ik mis je hier hoor !!!

Maak er alleszins een fijne en rustige avond van en hopelijk ga je een zalige nachtrust tegemoet

Lieve groetjes aan jou en je gezinnetje
Lucky

Gepost door: Lucky | 12-02-07

De commentaren zijn gesloten.