06-02-07

Hoofdpijn...

headache_l

Pieps iedereen,

Gisteren moesten we met Matthew naar de dokter, want hij was dit weekend weer serieus beginnen te reutelen... En ik was er niet rouwig dat we naar de dokter moesten want ikzelf had al van zaterdagavond serieuse hoofpijn die maar niet wou weggaan... Blijkt dat het mijn sinussen zijn, alleen helpen de pillekes momenteel nog absoluut niet dusja... Het enige wat ik kan doen is veel stilliggen... Niet echt mijn ding, maar ik kan gewoon niet anders...

Ik ga maar terug afsluiten, direct op de zetel kruipen en ervan profiteren dat Matthew ook terug is gaan slapen...

Kusje iedereen!

08:01 Gepost door Beertje in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

*** Ik zit hier ook thuis met hoofd- en keelpijn.. Wens je veel beterschap toe! Groetjes

Gepost door: Soulmates | 06-02-07

veel beterschap!!! Ik heb niet veel hoofdpijn, maar als ik er heb dan is het ook serieus. Dokters zeggen dat ik migraineaanvallen heb en dat ik dan het best neerlig in een donkere kamer en zo weinig mogelijk moet doen. En sinussen kunnen inderdaad ook voor veel hoofdpijn zorgen. Dus rust maar heel veel zodat Mathew een frisse, gezonde mama heeft!
veel liefs
a3eindje

Gepost door: a3eindje | 06-02-07

Goede morgen bmogmaatje Tja, die hoofdpijnen kunnen inderdaad ook heel pijnlijk aanvoelen hé... veel rusten en je vooral in niets opwinden is een kleine raad die ik je kan meegeven. Met Matthew zal dat natuurlijk niet zo evident zijn om veel te rusten maar misschien kan hij eventjes bij zijn oma gaan spelen zodat jij dan weer lekker kan "uitzieken"... 't is maar een tip hé ;o))) en grootouders vragen niet liever dan zich af en toe eens om de kleinkinderen te kunnen bekommeren

Gelijk wat je doet meiske, probeer vooral goed te rusten want dàt is het uiteindelijk wat een gezond lichaam regelmatig nodig heeft... rust !!!

Ik wens je heel veel beterschap toe en zal wat extra energie doorsturen naar jou...

Lieve groetjes van Lucky

Gepost door: Lucky | 06-02-07

beterschap! gelukkig zijn we hier nog gespaard gebleven van al de winterkwaaltjes!
Ziek maar een beetje uit! Dan kun je er weer tegenaan.

Gepost door: magda | 06-02-07

Jullie rollen maar... van het één in het ander zeg! Tjonge...ik moet het even afkloppen, maar ik ben nog niet eens een klein beetje verkouden geweest van deze hele herfst en winter tot nu toe! Sinaasappeltjes persen meid...dat is mijn geheim! :-)))) En anders vitaminepilletjes slikken...lang zo lekker niet, maar helpt best wel hoor!
Sterkte voor jou in ieder geval en voor die kleine lieverd van je!
Lieve groetjesssssssssssss!

Gepost door: mizzD | 06-02-07

Goede avond Veronique Hopelijk is die hoofdpijn ondertussen al een beetje verdwenen, ik weet uit ondervinding (mijn moeder had regelmatig van die pijnaanvallen) hoe pijnlijk hoofdpijn soms wel kan zijn en dat wens ik niemand toe. Zo ze nog niet over zijn zou het natuurlijknooit kwaad kunnen van wat diegaandere onderzoeken te laten doen hé... hoofdpijn kan verschillende oorzaken hebben.

We lezen het wel zodra je terug in staat bent om zònder pijn weer voor je schermpje te gaan zitten... vooral niets overhaasten hoor, de gezondheid heeft alle prioriteiten !!!

Lieve groetjes aan jou en je gezinnetje
Lucky

Gepost door: Lucky | 07-02-07

De commentaren zijn gesloten.