02-02-07

Geprogrammeerd...

sil102

Even snel iedereen een goedemiddag wensen...

Ik ben nu juist aan het werk gegaan dit is dus een geprogrammeerd bericht... Toch handig hoor... Als je zoals ik weinig tijd hebt om op de blogjes te vertoeven... Zo kan ik mijn tijd beter verdelen... Ik vind het ook wel grappig dat dit bericht online zal verschijnen net op het moment dat ik mijn kassa zal beginnen te tellen... Of toch ongeveer...

Ik wens iedereen een hele fijne dag toe...

Kusje...

12:15 Gepost door Beertje in Algemeen | Permalink | Commentaren (12) |  Facebook |

Commentaren

veel werkgenot en hopelijk klopt vanavond je kassa...:o)) k heb het ook al voor gehad in Wereldwinkel dat mijn kassa niet klopte en dan maar zoeken en zoeken en zoeken waar de fout zou kunnen zitten...
Groetjes

Gepost door: Lizy | 02-02-07

Goede middag blogmaatje Ja, dat is dus het gemak van dat "op voorhand kunnen programmeren" hé... Ik heb daar ook al een aantal keer gebruik van gemaakt en ik vind dat dus zeer handig. Vooral als je weet dat je even geen tijd gaat hebben en je zéker weet wat je exact wil gaan posten ;o)))

Ik hoop dat het meevalt op je werk vandaag... vrijdag, dus mag je zeker veel volk verwachten. Hou het maar rustig en je weet het hé... één klant tegelijk en de rest moet tòch wachten !!! Let wél op gescheurde zakken en chocoladepotjes ;o)))

Lieve groetjes en een heel fijn week-end jullie toegewenst...

Gepost door: lucky | 02-02-07

hoi Ik kom jouw een romantisch en leuk weekend toewensen.
Maak er iets moois van zodat gans het gezin een tof weekend achter de rug heeft.
Dan zijn onze baterijtjes terug opgeladen om aan een nieuwe week te beginnen.
Voor nu wens ik je nog een fijne avond toe.
Lieve groetjes
Angélique

Gepost door: Angélique | 02-02-07

Gode avond blogmaatje Zo kalmpjes hier... hopelijk toch een fijne zaterdag gehad het het gezinnetje... oei dat is juist, Telly werkte zeker vandaag... Tja, dan op zijn minst toch gezellig gemaakt met de Matthew hé ;o)))

Hopelijk een hele fijne avond... een zalige nacht en een superleuke zondag lieve meid en probeer de batterijtjes op te laden hé !!!

Lieve groetjes van Lucky

Gepost door: Lucky | 03-02-07

Hoi Veronique! Oeiii...poes nog niet terug? Als ie maar niet ergens in een schuur opgesloten geraakt is! Hier heb je daar trouwens een dienst voor, Amivedi. die kan je bellen als je kat of hond kwijt is (of als je er één gevonden hebt) en dan weten zij vaak of ie gevonden is! Bestaat zoiets niet in België?
Ik hoop dat ie snel weer terug is hoor...je hecht je toch aan zo'n beestje hè!
Lieve groetjessssssssssssssss!

Gepost door: mizzD | 03-02-07

** hoe doe je dat toch zo programmeren??? Als je eens tijd hebt zou je dat dan eens inwillenprogrammeren hoe je dat doet en aan lij willen versturen????? Dat zou wel heel tof zijn!!!!!!!!!!!
Dankje!!!!!!
groetjes

Gepost door: anita | 04-02-07

de technologie van tegenwoordig he! vele groetjes

Gepost door: sylvie | 04-02-07

misschien, heel misschien... zal ik daar in de toekomst ook eens gebruik van maken, maar dat kan ik nu nog niet zeggen. En zoals je zegt. jij gaan werken terwijl je postje er komt. Toch raar hé. Maar ik begrijp dat wel hoor, de dagen gaan vlug voorbij en als je aan iedereen dan nog een bezoekje wil brengen amaai zunne
héél veel liefs
a3eindje

Gepost door: a3eindje | 04-02-07

Dag Veronique;-) Ik heb het nog niet uitgeprobeerd, maar hoop het een van de dagen toch ook eens te kunnen doen....Ja, én werken én huishouden én bloggen, 't gaat niet allemaal hé! Gewoon wat verdelen, dat doe ik.
Fijn begin van de week, groetjes;-)

Gepost door: nicole | 04-02-07

Goede morgen Veronique Maandag, en dus een nieuwe "werkweek". Ook voor jou veronderstel ik... Fijn week-endje gehad? Ik hoop voor jou dat de batterijtjes ondertussen weer wat opgeladen zijn...

Maak er in ieder geval een mooie dag en een hele fijne week van met het gezinnetje

Lieve groetjes blogmaatje
Lucky

Gepost door: Lucky | 05-02-07

Veronique Goeiemorgend,
Ik kom je een fijne week toewensen.
Laat ons hopen dat dit een week zal zijn met veel vreugde en weinig ziek zijn.
Geniet er met volle teugen van.
En voor vandaag een fijne maandag.

Gepost door: Angélique | 05-02-07

... Van je blogmaatje vernam ik dat je wat ziekjes bent. Ik kom je even veel beterschap toewensen. Dat je snel weer beter moge zijn!
Ik wens je ook nog een fijn vervolg van de week toe!
Heel veel lieve groetjes

Gepost door: anneke | 05-02-07

De commentaren zijn gesloten.