27-01-07

Zaterdag...

kissingbears (Custom)

Goedemorgen iedereen,

Vandaag dus werkendag... Ik heb m'n vrij dagje al gehad... en wat voor één... nen 25ste januari om nooit te vergeten!

Eerst en vooral zit er een behoorlijke deuk in mijn lief klein rood wagentje... Is mijn gsm kapot gegaan en is de kat niet meer teruggekomen van zijn ochtendwandelingetje... En de kat is nog steeds niet terug, de rest is maar materieel, maar ik zou toch graag hebben dat onze Baloe eens terugkomt... Waarschijnlijk is hij weer ergens in een tuinhuisje gekropen... Typisch toch hé...

Sebiet gaat Matthew naar een nieuwe créche, eentje die open is op zaterdag en in de week tot 19.30u. Hopelijk heeft hij het daar wat naar zijn zin!!!

Matthew is juist in slaap gevallen, ik ga eerst dan maar eens snel een badje nemen...

Kusje

09:54 Gepost door Beertje in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Oooh... Da's wel een pechdag die 25e! Jullie kat waarschijnlijk ergens binnegesukkeld zeker? Die van ons heeft ook al eens een tijdje weggeweest. Hij hing vol spnnewebben en stof en rook muf. Ja, had in een kelder gezet!
En een deuk in den Alto! Ooh da's wel spijtig he. Hoe komt dat? Maar ja idd da's allemaal matrieel. Zoals een GSM da's allemaal vervangbaar. Een leven spijtig genoeg niet.

Nog een prettig weekend! Doe ook de groetjes aan Telly en Matthew!

Gepost door: Dennis | 27-01-07

he Veronique je weet het "kattenmaandje" is niet meer zo ver af, en hier in de tuin van mijn dichste buur is het ook al vergadering, zou het dat niet kunnen zijn?
Ach en als je zo dagelijks het stad inmoet en zonder deuk, onmogelijk Veronique, je hebt het zonder je het zelf weet meis, is stoffelijke schade, maar ik weet het wel je moet het toch maar weer voor gaan werken he!
Lieve groeten he ik zie de Matthew komt dichtbij zijn eerste verjaardag, god wat gaat de tijd toch vlug .

Gepost door: Greta | 27-01-07

Niqueske Hopelijk is de poes snel terug, want het is nooit fijn als ze ineens weg zijn. Meer maals meegemaakt.
Fijne weekend nog. Liefs en XXX

Gepost door: boogiepeter | 27-01-07

Oeps.......... Heb jij die bluts in uw wagen gedaan?.....een gsm, ja da kost ni veel meer hé !!! voor de kat die kom wel terug das normaal soms blijve ze weg meerdere dagens!!!!!! dus ja..groetjes Marc

Gepost door: Cadillacman | 28-01-07

De commentaren zijn gesloten.