25-01-07

Vandaag thuis...

dyn003_original_350_300_gif_2553821_4d758c8f0707ffccea8bb2a618933e13

Pieps iedereen,

Vandaag heb ik een vrije dag en eigenlijk ben ik er niet rouwig om... Gisteren was een zware dag op het werk... Gaande van onvriendelijke klanten, klanten die met je voeten spelen, klanten die proberen te stelen tot toch een paar vriendelijke klanten... En die maken alles dan weer goed hé!!! Gisteren was ik samen met Nadia, zij is ook al ander werk aan't zoeken... Achja, zo gaat dat in van die supermarkten zeker???

Gisteren was het maar heel koud op't werk, al een geluk had ik een lekker warme trui aangedaan!!! De mensen zeiden ook dat het stilletjes aan't sneeuwen was... Dat verklaarde natuurlijk voor een heel groot deel de kou... Maar tegelijk kreeg ik nog wat extra koude rillingen omdat ik wist dat ik er met de auto moest gaan doorrijden... Toen ik buitenkwam (dus na het werk) leek het al bij al mee te vallen... De banen waren kletsnat en het was aan het vriezen (de thermometer in de wagen gaf toen ik vertrok 0°C aan, toen ik thuiskwam reeds -1°C), op de grasvelden lag een klein laagje sneeuw (nog geen millimeter dik)... Maar toch, ik ben al niet zo'n held in de wagen en dan zeker niet als het gevaarlijk begint te worden op de banen...

Matthew begint hier stilletjes aan wakker te worden, hij heeft geslapen van gisterenavond tot nu... wat een slaapkopje hé!!! Maar zo af en toe mag dat wel eens, soms is hij om 06.30u reeds wakker... Ik zal maar eens een flesje gaan klaarmaken!

Kusje

09:34 Gepost door Beertje in Algemeen | Permalink | Commentaren (11) |  Facebook |

Commentaren

:-) hier nog geen sneeuw gezien
moet niet van mij, ook al is het mooi om te zien zo'n besneeuwd landschap
fijne donderdag Veronique
groetjes

Gepost door: Borriquito | 25-01-07

Goedmorgen Ah gij had den hond nog ni gezien? Maar ge wist toch wel dat we er ene hadden he? Jaja we hebben ons bezigheid ermee. Elke dag minstens 2 keer mee gaan wandelen en ravotten want anders is ze in huis ni te doen. Ze heeft beweging nodig niks aan te doen :-) 't is nen Border Collie voor iets he.
Allez maak er maar een fijne vrije dag van!
We zullen mekander één van de... wel eens tegen het lijf lopen zeker ?
Groetjes!

Gepost door: Dennis | 25-01-07

Hahahahahaa! Hoop dat je geniet van het live verslag! :-))))) Ik wel in ieder geval! De mannen zijn nu even koffie aan het drinken geloof ik...dus mocht ik van mezelf ook even pauze! hahahahahahahaaa!
Maar die ontwortelde boom moet nog, dus er komt nog een vervolg! :-)))
Lieve groetjesssssssssssssssss!

Gepost door: mizzD | 25-01-07

HAllo Geniet dan mar goed van je vrije dag
groetjes Ninne

Gepost door: Ninne | 25-01-07

*** geniet van je vrije dagje! Groetjes,

Gepost door: Sarah | 25-01-07

Wat bedoel je... met die wegwijzers??? Ik snap er niks van!

Gepost door: mizzD | 25-01-07

veronique...goede avond... ik merk dat alles prima gaat , met Matthew en jij zal wel een vast contract krijgen !! Het is mooi geworden !! Bravo....nog een fijne avond...groetjes :-))pepino

Gepost door: pepino | 25-01-07

VERONIQUE GOEDE
AVOND
MATTHEW
GAAT
GOED
VOORUIT
EN ALS
JE BAAS
TEVREDEN
IS
BETEKENT
DAT VEEL
WE DUIMEN
GROETJES
MICKEY

Gepost door: MICKEY | 25-01-07

Goede morgen lieve meid Gaan werken vandaag ? Tja, dat zal waarschijnlijk wel hé als je gisteren reeds een dagje vrij had. Hopelijk heb je dat dagje vrij dan ook heel nuttig (en vooral aangenaam) kunnen doorbrengen.

Met een beetje geluk zijn die sneeuwperikelen daar bij jullie reeds voorbij en kan je terug zonder "angst" het wagentje gebruiken... en ja... de Matthew wordt een echt "slaapkopje" hé ;o). Gewoon laten slapen zeg ik altijd, het betekent gewoon dat hij het nodig heeft !!!

Maak er alvast een hele fijne dag van meiske...

Lieve groetjes van je blogmaatje

Gepost door: Lucky | 26-01-07

Hoi Ik kom je een fijn weekend toewensen.
Onze sneeuw is al bijna weg maar nieuwe hebben we nog niet gezien
Hopelijk blijft het droog en niet te koud.
Geniet er met volle teugen van.
Groetjes Angélique

Gepost door: Angélique | 26-01-07

hallo, alles lijkt hier goed te gaan. Ik wens je een mooi weekend toe!

Gepost door: magda | 26-01-07

De commentaren zijn gesloten.