24-01-07

Er vroeg bij...

kids_varken_f

Goedemorgen iedereen,

Ik was er vandaag eens vroeg bij (Matthew ligt te slapen) en dacht ik ga eerst m'n linkjes maar eens aanpassen dus dat heb ik dan ook gedaan...

Vandaag heb ik een late, weeral... Ik heb meestal zo'n 3 x de late en 2 x de vroege. Morgen heb ik mijn vrije dag... Dat wil dus zeggen dat ik zaterdag moet werken.

Gisteren ben ik nog eens bij den baas gaan horen of ik geen vast contract zou kunnen krijgen, maar dat geven ze pas na 6 maanden... Op 3 maanden (en ik werk er nu dus 3 maanden) wordt er een evaluatie gedaan. Den baas zei dat hij geen problemen zag waardoor ik over 3 maanden geen vast contract zou kunnen krijgen. Het is echt de bedoeling van me daar te houden, om eerlijk te zijn ik werk daar ook heel graag en ik wil daar ook heel graag kunnen blijven. Dus ik ben nu wel een beetje benieuwd naar die evaluatie (pfff... wat een woord om te typen zeg...) en wat ze daarin gaan zeggen. Ze zeggen wel altijd dat ik heel vriendelijk ben tegen de klanten en dat dat wel heel belangrijk is. Maar toch zullen er waarschijnlijk wel minpuntjes zijn die ik nog zou kunnen verbeteren... We wachten dus af.

Ik ga nu maar eens wat blogbezoekjes af leggen of het komt er weeral niet van...

Kusje en maak er vandaag nog een hele fijne dag van!!!

09:33 Gepost door Beertje in Algemeen | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

Goede morgen Veronique Tja, die evaluaties .... spreek me dààr niet van ... ik haat dat woord !!! Bij ons gaat dat heel ver en kunnen ze je zomaar afbreken naargelang de "klant" die ze voor zich hebben staan ... Wij moeten eerst een auto-evaluatie maken en dan uw objectieven vastleggen voor het komende jaar. Allemaal middelen om u achteraf te kunnen afbreken, vind ik en dus liggen mijn objectieven altijd heel laag !!!

Hopelijk krijg je na die zes maanden dus je vast contract want dat is toch steeds een kleine veiligheid meer op werkzekerheid hé !!! Maar ik denk dat jij je daar geen zorgen moet over maken want goede krachten laten ze NOOIT graag gaan... en die minpuntje zal je altijd wel hebben want NIEMAND is perfect en hierop kan jij dan weeral je positieve ingesteldheid tonen door deze minpuntjes zo snel als mogelijk weg te werken...

Maak er een leuke dag van, werk ze goed op de late en geniet van het thuis zijn met je zoontje

Lieve groetjes van Lucky


Gepost door: Lucky | 24-01-07

Is geen probleem hoor... zowel het weinige reageren als het meenemen van mijn foto's. Het komt er wel eens wat minder van als je het druk hebt hè! Maakt niet uit hoor. En m'n foto's...ik heb het al eens eerder gezegd, ik vind het een eer als je ze mee wilt nemen! :-)))
Lieve groetjessssssss!

Gepost door: mizzD | 24-01-07

*** Ik denk niet dat je schrik moet hebben voor die evaluatie. ze klinken daar heel tevreden. Er zijn altijd een kleine puntjes de beter kunnen, dat heeft iedereen en dat heb je overal. Nog veel plezier! Groetjes,

Gepost door: Sarah | 24-01-07

ik ken dat van vroeger... Wij werden ook iedere keer geevalueerd, maar daar kwam nooit iets van naar ons terug. Wij moesten maar raden of het goed was of niet.
En ik begrijp dat hoor dat je niet altijd kan bloggen. Ik heb nu tijd zat (het is al aan het verminderen) om dat te doen, maar vroeger in België zou ik zelfs nooit een blog hebben kunnen starten.
Leuk om je toch af en toe een te zien!!!
Ik kom hier geregeld eens lezen maar laat ook niet altijd een reactie achter.
heel veel liefs
a3eindje

Gepost door: a3eindje | 24-01-07

Piekebeuh... Hey Veronique. Bedankt voor mij in jouw linkenlijstje te zetten!
Dat vast contract dat komt zeker wel in orde. Maar inderdaad ik heb ook altijd mijn vaste contracten gehad na 3 maanden? Dat zal van firma tot firma afhangen he! Allez ik ga nog een wat posten op mijnen blog se ;-)
Groetjes! Vergeet Tellye en Matthew ook ni natuurlijk!

Gepost door: Dennis | 24-01-07

Goede avond Veronique Hopelijk was het een vruchtbare dag op je werk... en heb je "genoten" van de vriendelijk klanten ;o)

Ik las hiernet dat er wat sneeuw gevallen was in de provincie Antwerpen... tocj niet te veel daatr in jullie omstreken?!?! Tja, het zit er natuurlijk wel aan te komen hé... bij ons hier alleszins nog niets ;o)

Maak er nog een gezellige avond van en vor tsraks wens ik je een zeer rustige nacht toe.

Lieve groetjes van je blogmaatje

Gepost door: Lucky | 24-01-07

(((( Vriendelijkheid doet wonderenhoor voor de klanten!! Ga zo door.
Groetjes

Gepost door: animar | 24-01-07

** Ik hoop dat die evaluatie heel goed is en dat je mag blijven. Daarbij vind ik je verhalen uit de winkel altijd erg leuk om te lezen!!! Hahaha. Maar die vriendleijkheid is heel belangrijk hoor!

Groetjes

Gepost door: anita | 24-01-07

Ik... hoop echt dat je een vast contract krijgt :-)
Groetjes

Gepost door: curly | 25-01-07

De commentaren zijn gesloten.