22-01-07

Straks werken...

tatty59

Pieps iedereen,

Zaterdag was me het dagje wel op't werk amai... Eerst en vooral omdat Daphne is ontslagen... Ze was een collega waar ik nogal vrij goed met overeenkwam... Maar ik denk niet dat haar ontslag onterecht was. Ze was zaterdag gaan vragen of ze geen uur vroeger mocht stoppen. Een uur voordat ze eigenlijk had gedaan mocht ze naar het bureau komen, ze zat vlak achter mij aan de kassa en ze zei direct "ik krijg mijn ontslag"... Waarop ik nog zei, allé, zou dat echt??? Mja... blijkbaar dus wel... Maar zoals ik al zei, het was niet onterecht! En ik had het al wel zien aankomen... en zij zelf ook denk ik want deze donderdag had ze al een afspraak om ergens te gaan solliciteren. En er zou nog een collega van me weggaan... Tja...

Diezelfde zaterdag had ik mijn sleuteltje van mijn kastje (op't werk) in mijn kastje gelegd en dan mijn hangslotje dichtgedaan... Niet erg slim dus... Dus ik had aan David (iemand die de rekken bijvuld en van die dingen) gevraagd of hij mijn hangslotje wou openbreken en dat ging hij eens vlug doen... Maar na 10 minuten zagen met een ijzerzaagje was er nog niets veranderd aan dat slotje dus gaf hij het op. Daarna heeft de baas er met een hamer en beitel opgezeten en dan nog ging het niet open. Daarna heeft de baas het kastje maar kapot gedaan... Erg hé, allemaal omdat ik zo dom was geweest van dat sleuteltje te vergeten, dat zal ik ook niet meer voorhebben hahahahaha!!!

Allé, ik ben er eens mee weg, sebiet gaan werken...
Kusje aan iedereen!!!

14:08 Gepost door Beertje in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

:-) dat was een sterk slot :-)
fijne werkdag Veronique
groetjes

Gepost door: Borriquito | 22-01-07

oei oei! mja mij zou dat ook nog overkomen!

dikke zoen!

ps.ff geleden trouwens...

Gepost door: visje | 22-01-07

Goed middag blogmaatje Oeps... nu ben je aan het werken dus !!!
Tja, wat ik daar lees over le collega... de bazen lachen er tegenwoordig niet meer mee hoor... voor een peulschilletje zwaaien ze al met een C4 en als het wat tegenzit KRIJG je ook dat papiertje. Er wordt tegenwoordig geen rekening meer gehouden met familiale omstandigheden allerlei pfff... je kan je maar beter rustig houden. Gelukkig dat ze toch zinnens was om op een ander te solliciteren hé !!!

Wat jouw kastje betreft...hihi... stevig materiaal lijkt me ;o))) Opletten dus met dat hangslot ;o)))

Werk ze goed en hopelijk zijn jullie dara in Antwerpen nog niet ondergesneeuwd want de vooruitzichten voor de volgende dagen wijzen toch in die richting...

Ik wens jullie alvast nog een fijne avond toe en voor straks een zalige nachtrust. Knuffeltje aan het zoontje...

Liebe groetjes van Lucky

Gepost door: Lucky | 22-01-07

Dat was pech met die sleutel hé. En mooi gedaan voor je vaders verjaardag hier. Hopelijk hebben jullie fijn gefeest. Nog een prettige avond en groetjes aan allen.

Gepost door: emmy | 22-01-07

De commentaren zijn gesloten.