09-01-07

Nieuws...

tweewittezwanen

Goedemorgen iedereen,

Hier ben ik weer eens met wat nieuwtjes...

Telly was zaterdag gaan solliciteren bij een computerwinkel in Mechelen-Putte... En mocht daar vandaag een dag op proef gaan werken! Ik ben enorm benieuwd of het wat is meegevallen. Ik hoop natuurlijk van wel!!!

We hebben gisteren ontdekt dat Matthew uit een rietje kan drinken... Telly en ik waren iets aan't drinkje uit zo'n brikje en Matthew vond dat zo interesant dat hij dat ook wel eens wou proberen... Dus we laten Matthew eens proberen, in het begin was het wat aarzelend en ineens had hij het door hoe hij dat moest doen en toen heeft hij dat bijna helemaal leeggedronken! Dat is eigenlijk wel goed, want hij drinkt niet graag uit een tuimelbeker en nu wil hij misschien wel wat drinken uit een rietje...

Vandaag heb ik een late, Matthew gaat dus eerst anderhalfuur naar de créche en dan komt de tante hem halen... Telly zou tegen 19u thuis moeten zijn, dus voor mij en hij gaat dan Matthew afhalen bij de tante... Dat zal Matthew wel leuk vinden, want hij en zijn papa zijn 2 handen op ene buik!

Ik ga hier nog een beetje oprommelen... Matthew is een halfuurtje geleden terug in slaap gevallen dus profiteren we daar snel van hé hihi!!!

Kusje

10:35 Gepost door Beertje in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

Goeiemorgen... ja een rietje kan plezant zijn voor een kleintje hé en gemakkelijk als je eens weggaat en een flesje of zoiets vergeten bent.Mijn dochters konden alle4 aan 7 maanden met een rietje drinken en vonden dat ooooo zo leuk en de mama heel plezant en heel fier :-)))
Groetjes

Gepost door: curly | 09-01-07

Klein mannen leren snel dingen bij! Vooral als hun buikje daardoor gevuld kan worden :-)

Groetjes
Peter

Gepost door: Peter | 09-01-07

Alé, dan werkt Telly in onze buurt... Wens hem veel succes. Hopleijk doet hij het graag. Hoe leer je dat om een kindje uit een rietje te doen drinken? Ons Fran is nu anderhalf jaar oud en kan het nog niet. Zij bijt erop en speelt ermee. Zij drinkt zoals ons uit een tas. Wel lastig omdat wij altijd moeten helpen.

Gepost door: Dolinneke | 09-01-07

hallo! ik zie dat alles goed gaat,en ik hooop dat Telly succes mag hebben!
Ja als kleintjes het door hebben dan drinken ze liever met een strootje dan uit een beker! Hier is dat ook zo.

Gepost door: magda | 09-01-07

Huh? Telly aan het solliciteren? Beviel het lesgeven hem dan toch niet zo?
Leuk hè, elke keer dat die kleintjes weer wat nieuws kunnen! En die pakjes sap met een rietje zijn ook makkelijker mee te nemen..praktisch dat ie nu uit een rietje kan drinken!
Fijne avond nog Veronique!
Groetjessssssssssss!

Gepost door: mizzD | 09-01-07

Heykes ik kom je de wensen voor 2007 overmaken en... wauw laten we hopen dat Telly er mag van start gaan eh, Matthew word al een flinke jongen! Schattig eh als ze zo de eerste keer van een rietje drinken , bij Till was dat net zo!

Je kent me onder een andere naam hoor Laminata, maar ik heb men blog verandert en ben nu gekend onder de naam Madame_Kitsch
dit is de link:http://madamekitsch.skynetblogs.be/

Liefs Mireille

Gepost door: madame_kitsch | 09-01-07

*** Ooh, kei schattig! Met een rietje drinken is natuurlijk veel plezanter dan uit de tuimelbeker he! Nog een fijne avond toegewenst! Groetjes,

Gepost door: Sarah | 10-01-07

heyz ik wens je nog een fijne avond toe
xx sil
vele groetjes

Gepost door: sil | 10-01-07

De commentaren zijn gesloten.