22-12-06

Goedemorgen...

kerstberen14

Pieps...

Amai, je zou zo zeggen dat dit wel heel lang is geleden dat ik hier kwam... 6 dagen om correct te zijn...

Achja, hier ben ik dus weer...

Dat het bijna feestdagen zijn is overduidelijk geworden... De gourmetschoteltjes, exotisch vlees, allerhande sausjes, flessen champagne en sterke drank, enz... worden nu massaal verkocht. De mensen doen nu al hun geld op aan luxe-producten zoveel is duidelijk... Ohja... als jullie nog boodschapjes moeten gaan doen, wees dan vriendelijk voor de kassierster. De mensen zijn nu zo gejaagd dat zo soms niet beseffen hoe onvriendelijk ze zijn. Of misschien is dat omdat onze GB in't shopping is. De mensen gaan eerst een hele dag winkelen, moeten soms vreselijk lang aanschuiven en als laatste komen ze dan bij ons. Waar ze spijtig genoeg ook soms moeten aanschuiven... Maar meestal is hun geduld dan opgeraakt, want ze moesten enkel nog maar boodschappen hebben en dan kunnen ze naar huis. Wat was de kerstboodschap nu ook alweer? Iets van vrede en verdraagzaamheid??? Dat is bij ons ver te zoeken op't werk hoor!

Gisteren was ik op de parking van't shopping een plaatske aan't zoeken... Ineens vlak voor mij reed er een wagen uit een parkeerplaats, ikke met mijn lief klein wagentje rijd snel dat plaatske in voor iemand dat weer pikt voor mijne neus, wat ik tegenwoordig al wel vaker meemaak... Dus ik sta in mijn plaatske, met het nodige geclaxonneer van iemand dat langs de andere kant stond te wachten op dat plaatske... ze nemen altijd mijn plaats in als je net die seconde te lang twijfeld, en nu nam ik dus blijkbaar het plaatske in van iemand anders... Heel even voelde ik mij schuldig, maar blijkbaar moet je in deze maatschappij gewoon zo zijn. Erg genoeg... Langs de andere kant, ik stond heel dicht bij de uitgang van't werk en zodoende moest ik die avond niet al te ver wandelen naar mijn wagen... Want ik had al een paar dagen geen plaats dicht in de buurt gevonden en er was dan ook nog eens die dichte mist bij ons, en als je dan zo door de koude en door de donkere moet lopen is het toch maar verschrikkelijk eng hoor! Al een geluk had Telly mij ook al een paar dagen naar't werk gebracht, dat is toch nog steeds het leukste!!!

Met Matthew gaat alles heel goed... Hij heeft nog steeds een klein hoestje en we gaan zo weinig mogelijk met hem buiten... En als we buitengaan dan kleden we hem heel erg warm aan... Niet dat hij dat leuk vindt hoor!!! Jasje aandoen??? Ikke??? Wheeeeiiii... Nochtans hij heeft zo'n mooi warm jasje..

Vandaag moet ik een hele lange dag doen... Van 12.15u tot 21.15u... Pfff... En ze verwachten echt heel veel mensen vandaag!

Ik wens jullie nog allemaal een hele fijne dag! En vergeet je lach niet als je nog boodschapjes moet doen hé!!!

Kusje

10:26 Gepost door Beertje in Algemeen | Permalink | Commentaren (15) |  Facebook |

Commentaren

Goede morgen blogmaatje Hihi, inderdaad, das was me wel een tijdje geleden hé !!! Maar ik lees het al... ge hebt het superdruk, wat eigenlijk best normaal is in zo'n drukke en hektische dagen !!!

Ge hebt groot gelijk meiske, de mensen staan dan wél als eerste om de kerstgedachte te vieren maar als het gaat om verdraagzaamheid en liefde voor zijn medemens dan vergeten ze ineens dat het kerstmis is !!! Ge ziet dat in de winkels hé... overvol geladen karretjes met alle soorten luxeproducten allerlei maar eens ze aan de kassa geraken kan het niet snel genoeg vooruit gaan. En de blik die sommigen dan naar de kassiersters kunnen gooien spreekt boekdelen !!! Amai zeg, ik kan best begrijpen dat je het soms op je zenuwen zou krijgen met zo'n klanten !!! Vanavond ben ik niet zo ver van jou bij Clouseau hé... maar ik zal mijn autoke wel ver gaan plaatsen zodat je er geen last van hebt ;o)

En dat Telly je naar je werk brengt is inderdaad veel gemakkelijker... ten eerste moet je dan geen parkeerplaats zoeken en ten tweede kan je zo nog wat langer met je ventje in de wagen keuvelen, gezellig toch !!!

Hopelijk is onze Matthew gauw verlost van zijn "beestjes" in de keel en kleed hem inderdaad maar goed warm aan want de winter staat nu wel dichtbij hoor...

Werk ze maar goed vandaag, lange dagen én met veel volk gaan ook wel sneller voorbij...

Lieve groetjes maatje en tot een volgend postje hé...

Lucky

PS Oei, dat is wat lang uitgelopen als reactie, maar ja, het was dan ook al lang geleden hé ;o)))

Gepost door: Lucky | 22-12-06

Haast in de supermarkt? Dat heb ik nou nooit! :-) Vandaar dat ik altijd vriendelijk kan zijn! hahahahaha! Ik vind dat wel gezellig, zo'n kletspraatje tussen het inladen van de boodschappen door hoor...en lijkt me voor de cassières ook wel een leuke onderbreking van de sleur...leuker dan boze blikken hè! Ze kletsen in ieder geval altijd heel gezellig terug hahahahaa! ;-)
Matthew zal nu wel gauw weer van zijn hoestje af zijn en dan staat niets een paar hele fijne en gezellige kerstdagen meer in de weg voor jullie...maak er wat van hè met z'n drietjes! :-)
Zoentje voor Matthew en lieve groetjes voor jou!

Gepost door: mizzD | 22-12-06

Hallo Ja nu zijn het echt drukke tijden voor iedereen
en ja het is zoals je schrijft mensen zijn heel ongeduldig en zeker met zo veel volk nu in het chopping center
Ik wens jullie alvast fijne Kersdagen toe
groetjesNinne

Gepost door: Ninne | 22-12-06

heyz hih, tjah, nog even doorbijten en dze periode is ook weer gepasseerd
en jasje aan en uit is inderdaad niet altijd leuk hé :-p
xx sil
vele groetjes

Gepost door: sil | 22-12-06

Nog even en dan zijn de feestdagen voorbij en dan kan alles weer zijn normale gang gaan.Nog een fijne avond en moest ik niet meer passeren Fijne Kerstdagen toegewenst

Gepost door: Angelique | 22-12-06

:-) Druk hé nu in de winkels,maar als je moet werken gaat de tijd wel snel voorbij vind ik.Bij ons is het ook de moeite en zondag moet ik werken van 6u tot 17u en met kerstdag van 6.30u tot 13u.Groetjes en nog een fijne avond verder

Gepost door: curly | 22-12-06

:-) Oef ... je leeft nog ;-)
Ik wens je rustige kerstdagen toe.
Lieve groetjes

Gepost door: anneke | 22-12-06

alvast een fijne kerst toegewenst! en hopelijk valt het nog wat mee op het werk!

Liefs Mireille en CO

Gepost door: laminata | 23-12-06

Tussen Het inpakken van cadeautjes kom ik jou en je gezinnetje prettige feestdagen en een boeiend 2007 toewensen!
dikke knuffel vanwege: Cica , Peter en ons poezeke Simba.

Gepost door: cica | 23-12-06

Hey Niqske Bij gebrek morgen aan tijd :-)
Wil ik jullie nu alvast een zalig kerstfeest wensen.
Knuff van Leekske

Gepost door: leekske | 23-12-06

Hoi Nique Ben een paar dagen ziek geweest en nu stillekes weer po de been aan het geraken. Ik kom jou en je gezin dan ook een hele fijne en gezellige kerst toewensen. Drie dikke kussen en veel liefs!!!!

Gepost door: boogiepeter | 23-12-06

Dag Veroniqueske het was weer lang geleden, maar deze morgen stond ik al op met de gedachte dat ik absoluut hier, bij bompi en bij cerinka moest langsgaan.
Zenuwslopend hé zo'n ongeduldige mensen aan de kassa. Weet er alles van...Een mens zou eens aan een boek moeten beginnen over het gedrag van de mens. Spijtig kan ik mij niet goed uitleggen anders begon ik er wel aan.
Ik wens jou , Telly en Matthew PRETTIGE FEESTEN en een dikke vriendelijke knuf

Gepost door: emmy | 23-12-06

:-) hele fijne kerstdagen jullie toegewenst
groetjes

Gepost door: Borriquito | 23-12-06

Ben gisteren ook eventjes langs het shoppingcenter gepasseerd...nog last minute kado'tjes gaan kopen hehe. Het is er écht verschrikkelijk druk nu hé!! Ik was er even snel buiten als ik er binnen was...

Gepost door: Mama van Yasmina | 23-12-06

Dag Veronique;-) Na ook zenuwslopende praktijken op het werk, hier toch (blozend) nog eens geraakt en ik kan beamen dat jullie het met deze dagen idd ook mogen hebben aan de kassa! De mensen hebben geen manieren meer en "ikke" is alles wat er telt tegenwoordig....om ongemakkelijk van te worden!Meiske, ge kunt niet meer doen dan werken...en ge zijt het waard! Ik heb u nog niet ontmoet, maar ik voel dat tot in mijne kleine teen!
Maken jullie er toch fijne Kerstdagen van, groetjes;-)

Gepost door: nicole | 23-12-06

De commentaren zijn gesloten.