15-12-06

vrijdag, de laatste van de week

 

DRINKEN141206-04

 

pieps iedereen

We zijn vrijdag en voor mij dus de laatste werkdag aan mijn kassa. Ik ben er echt niet kwaad voor want ik ben moe en heb veel keelpijn. Die beestjes zijn dus duidelijk ons huis nog niet uit. Sinds gisteren doet mijn keel weer veel pijn en moet ik weeral medicamentjes nemen. Ik lag vroeg in bed maar voel me nog niet uitgerust...

Op het werk gaat alles goed. Ik werk daar heel graag en heb veel afwisseling in mijn werk. Ik mag daar van alles doen buiten mijn kassa en zo gaat de tijd wel vlug voorbij hé. Als er veel wind buiten is dan is het aan één bepaalde kassa niet prettig werken vanwege de kou. Ik denk dat ik daar mijn keelpijn heb opgelopen. Zelf mijn collega's zeiden me gisteren dat ik er maar ziekje uitzag. Mijn kassa klopte volledig, goed gewerkt dus

Vandaag doe ik weer de late. Zo ben ik dus eigenlijk bijna de hele dag thuis en kan ik mij met Matthew bezighouden. Met hem gaat alles goed. Hij speelt veel met de nieuwe speelgoedjes die hij van de Sint gekregen heeft. Het is echt een schatje van een zoon hoor !!!

Ziezo, verder nieuws is er momenteel niet. Hopelijk kan ik in het week-end eens heel goed uitrusten. Ik hou jullie natuurlijk op de hoogte.

kusje iedereen en tot op de blogjes

 

PS Bedankt blogmaatje dat je die probleempjes met mijn design bent komen oplossen. Je bent een echte vriend.

10:23 Gepost door Beertje in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

* Heel graag gedaan hoor, kom hier graag...

Beterschap en een fijne vrijdag!!!
Liefs Suus

Gepost door: Suus | 15-12-06

:-) hoeplijk ben je er snel van verlost van die kleine ongemakken
een fijne werkdag voor straks
groetjes

Gepost door: Borriquito | 15-12-06

Niqueske Das al velen beter se!!!! Maak er een fijne dag van hééé!!! Dikke kus, liefs!!!!

Gepost door: boogiepeter | 15-12-06

hey Niqske oei wa hoor ik nu weer wat ziekjes, ja het is er ook echt het weer voor hé. Als ik last vankeelpijn heb dan neem ik de zuigtabletjes van Thymo tabs, die werken echt wel goed mss een tip!
Dan wens ik je nu een heel rustig weekendje toe, en probeer een beetje bij te rusten hé
dikke knuff voor allemaal

Gepost door: leekske | 15-12-06

Hou u maar een beetje rustig en een fijn weekendb

Gepost door: Angelique | 15-12-06

Goede avond blogmaatje Een goede tip van Leekske voor uw keelpijn... wijze raad moet je steed sopvolgen hé ;o)))

Ik hoop dat je goed gewerkt hebt vandaag. De late, in winkeltermen is dat dus tot ruim 21u00. Laat maar inderdaad ben je in ruil natuurlijk lang thuis kunnen blijven met de Matthew... ook niet te versmaden !!!

Het is duidelijk dat je je werk heel graag doet en helemaal opleeft daar in de shopping. Goed zo meiske en volhouden hé !!! Hoeveel mensen zijn er tegenwoordig nog die graag én met volle goesting naar hun werk trekken ? Jij dus wel en daar heb ik veel bewondering voor want ik weet zeker dat het niet steeds lachen geblazen is aan die kassa. Mensen zijn niet altijd vriendelijk, steeds ongeduldig en dikwijls nerveur als er file is hé. Je moet tegenwoordig stalen zenuwen hebben om het allemaal met de glimlach te doen... Chapeau !!!

Maak er alleszins een fijne (late) avond en een verkwikkende nacht van lieve meid. Als het kan maak je er maar onmiddellijk een héél leuk week-endje van met het gezinnetje.

Lieve groetjes en vergeet de knuffel voor onze Matthew niet hé...

Lucky

Gepost door: Lucky | 15-12-06

De commentaren zijn gesloten.