13-12-06

Woensdag...

Pieps iedereen,

Ik begin vandaag om 10u30 te werken en dus zal er voor vanavond geen tijd zijn om te bloggen hihi, de plicht roept hé en ik doe mijn werk heel graag dus wil ik er zeker voor zorgen om op tijd daar te zijn !

Gisteren was redelijk kalm op mijn werk. Mijn kassa was dik in orde, en dat was al een hele gerustsstelling. Men voelt wel dat de feesten er aankomen hoor. Er komt meer volk naar de winkel en de mensen beginnen nu echt wel hun kerstinkopen te doen. Aan de kassa bemerk je dat natuurlijk al vrij snel.

Wij gaan dit jaar kerstavond bij en met mijn familie vieren. Ik kijk daar echt naar uit om weer eens samen gezellig rond de tafel te kunnen zitten. Mijn papa en mama, maar ook mijn broertjes en zusje en ons moeke natuurlijk. Ik hoop dat het een mooi familiefeest gaat worden.

Als voorsmaakje wil ik hier graag een foto van mijn familie zetten, zien ze er niet schattig uit ? Die foto werdt getrokken op het huwelijksverjaardagsfeest van mijn ouders. Mooi hé !

troetelzon131206-03 (Custom)

 

Nu ga ik mij klaarmaken om te gaan werken

Kusje iedereen en tot later

09:13 Gepost door Beertje in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Hé blogmaatje Heel mooie foto van jou met je familie... het geluk straalt van alle gezichten !!!

Ik hoop dat voor jou het kerstfeest een onvergetelijke mooie avond mag worden, samen met alle mensen die je in je hartje draagt. Toch fijn dat jullie dat met de familie gaan vieren. En ik ken er daar wel een paar die dolblij gaan zijn met de Matthew heel dicht bij hen... net alsof het ketstkindje er zal zijn ... heerlijk toch !!!

Werk ze maar goed vandaag lieve meid en graag tot een volgend hé...

Lieve groetjes
Lucky

Gepost door: Lucky | 13-12-06

Ach schoon Veronique met die sneeuw, en die achtergrond met die hulst hééééééél mooi!
Heerlijk he als je nog zo je familie rond je heeft, draag er goed zorg voor, maar dat doet je wel dat weet ik héél zeker!
Lieve groeten,

Gepost door: Greta | 13-12-06

HAllo Ook helemaal in de kerstfeer ghier heel mooi Veronique ik wens je een fijne werkdag teo en ja voor jullie komen de drukke dagen er aaan
groetejs Ninne

Gepost door: Ninne | 13-12-06

Hoihoi, wat een leuk design!!!!

En werk ze vandaag... ik vond dat het leukste, de tijden voor kerst, dan vliegt de tijd!!!!


Fijne woensdag, liefs

Gepost door: Suus | 13-12-06

:-) Van een kerstblog gesproken!!!
Daar kunde nu echt niet naast kijken! ;-) Heeeeeeeeeeeel mooi gedaan!
Op het blogje van je ma staan heel schoon fotokes van Matthew ... Is die al groot! Wel een heel lief schattig bazeke ... Naar wie zou diejen den aard hebben? hihi.
Ik wens je nog een fijn stukje avond toe.
Heel veel lieve groetjes

Gepost door: anneke | 13-12-06

De commentaren zijn gesloten.