12-12-06

 

MND818

Pieps iedereen,

Jaja het begint terug een gewoonte te worden van iets te komen posten elke dag!

Het slechte weer is hier verdwenen en het zonneke heeft zijn plaats herwonnen aan de hemel! Mijn maandaggevoel is helemaal verdwenen... Ik werk nog maar een dikke maand en ik begin nu al een maandaggevoel te krijgen, hihi!!! Als dat niet erg is lol!

Gisteren moest Matthew naar de créche en toen ik hem was gaan halen hadden ze mij verzekerd dat hij amper had geslapen en heel flink had gespeeld... Dus ikke naar huis met het gedacht van een vroeg slapend baby'tje in huis te hebben, maar niets was minder waar! Vroeg slapen was niet geprogrammeerd op zijn schema... Wel heel veel eten... Om 15.30-16u een volledig potje groentepap, om19u een volledig flesje uit, om 21u een volledig flesje uit... Wel een flink etertje hé, heeft hij vast van de mama  die eet ook zo graag, lekkere dingen dan wel te verstaan 'zie het chocoladefiguurtje dat hier naast mijn toetsenbord staat' hihi!!!

product24603

Maar de mama eet ook graag andere dingen hoor, haar favoriete fruit op dit moment...

nasipeer4

Voor diegene die het niet kennen, dit zijn nashi-peren... Heerlijk fruit, zo'n beetje een appel en peer tegelijk en erg sappig! En nu volop te vinden in de winkels... Wel duur fruit, maar wel heel lekker! Matthew vond het trouwens maar niets zo'n stukje om aan te knabbelen, straks maak ik van een paar stukjes wat moes wat koekjesmeel eronder en we proberen nog eens, wedden dat hij het dan wel lust!!!

Deze ochtend om 6.50u kwamen ze ineens aanbellen... ikke nog met dichte ogen, mijn pyama aan, mijn haar in een warboel de deur gaan opendoen want wie komt er nu in godsnaam zo vroeg aanbellen???? De kuisvrouwen van't school hier iets verder, of ik mijne auto wou verzetten want ze konden de vuilbakken niet buitzetten...  ok ok, mijn fout, ik mocht daar niet staan (verboden te parkeren tussen 7u en 18u) en ik wist goed genoeg dat de vuilbakken moesten buitengezet worden... Maar dat was gisteren het enige plaatske in de straat en ik wou echt niet ver lopen met Matthew door dien regen dus ik had me daar gezet, helemaal niet aan gedacht dat de volgende ochtend de auto daar weg moest... Dus ikke mij snel snel aangekleed, dien auto gaan verzetten... Intussen Matthew natuurlijk ook wakker, dus ineens maar een flesje gegeven en daarna ben ik nog wat aan het soezelen geweest met Matthew in m'n bedje...

Sebiet moet ik gaan werken, ik heb de late... Bij een supermarkt werken heeft toch één voordeel (alhoewel het tegelijk ook een nadeel is)... Heb je iets nodig dan neem je dat gewoon mee... Dus heb hier al een lijstje gemaakt met't één en ander dat mee moet...

Ohja, mijn kerstdesign is bijna klaar... nog een paar dingetjes en het kan 'online' gezet worden!

Kusje

11:48 Gepost door Beertje in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

Zeg Veronique en het is al zo mooi meis, mis wel je vallende blaadjes, maar wellicht is er nu sneeuw of dergelijke.
Wel makkelijk als je zo in een supermarkt werkt, al wat nieuw op de markt komt ben je als eerste bij, terwij wij noch niet eens het bestaan van vermoeden!
Mooie feestdagen voor gans je gezinnetje!

Gepost door: Greta | 12-12-06

:-) ben al benieuwd naar je nieuwe design :-)
je kon dan eens uitslapen komen die kuisvrouwen je nog wakker maken
een fijne werkdag hé
groetjes

Gepost door: Borriquito | 12-12-06

Kerst Een fijne dinsdag en werk ze strakkies, liefs Suus

Gepost door: Suus | 12-12-06

ook ik werd deze morgen vroeg uit bed gebeld: de postbode kwam aanzetten met een gigantisch groot pakket! (onze commode is binnen!)
Die mens gaat ook gedacht hebben van "wat voor een verwaaide heb ik hier aan de deur staan" 't ja wat wil je in pyjama en met mijn haar langs alle kanten....

Gepost door: An | 12-12-06

o wat mooi ... ...is het hier!
Ik heb het de laatste weken wat druk ,maar na Kerst wordt het weer kalmer.Fijne feestdagen en tot ziens!

Gepost door: magda | 12-12-06

Mooie kerstversiering hier Veronique! Ik had hier weer heel wat bij te lezen maar geraak delaatste tijd niet rond met iedereen een bezoekje te brengen. Vergeten doe ik jullie niet hoor!
Groetjes

Gepost door: emmy | 12-12-06

die kuisvrouwen haddenbeter aan onze deur komen bellen want wij hebben ons overslapen.Nog een fijne avond en goede nacht verder

Gepost door: Angelique | 12-12-06

Goede morgen blmogmaatje Mooie design heb je hier in elkaar gestoken !!! De eindejaarssfeer heeft hier duidelijk zijn intrede gedaan... proficiat !!!

Hopelijk zijn die 4russen de deur uit bij jullie en dwarrelen er ook geen zieken meer in huis... met al dat chocoladegedoe moet je wel opletten hé... een mens houdt er snel een levercrisis op na (geloof me, er is geen grotere chocoladesnoeper dan ik, vooral witte dan... ik spreek dus uit ondervinding)

Ik veronderstel dat je moet werken vandaag. En? Gaan de werken in huis goed vooruit? Krijgt Telly het allemaal klaar in zijn eentje? Nu hij toch thuis is zal het wel vooruitgaan, vermoed ik...

Maak er alvast een hele leuke dag van lieve meid, werk ze goed en zie maar dat de kassa BLIJFT kloppen hé ;o)))

Lieve groetjes aan jullie allen en een stevige knuffel voor onze Matthew

Lucky

Gepost door: Lucky | 13-12-06

De commentaren zijn gesloten.