11-12-06

 Zo'n vies weer...

creddy3

Pieps iedereen,

Zo'n vies weer zeg, meestal kan het mij niet veel schelen hoe het weer is en ben ik het zonneke in huis... Maar vandaag is het toch maar grijs hoor... Voeg daarbij dat ik deze ochtend de vroege had, dat het maandag is, enz...

Nochtans op het werk viel het heel goed mee... Mijn kassa was perfect in orde, begonnen met +€0.01 en gestopt met +€0.01, beter kon dus niet! Het was vrij rustig op't werk en tegelijk ook druk.. Snappen jullie wat ik bedoel hihi...

Telly is vanaf deze week wat meer thuis, zijn studenten hebben volop examens en van die toestanden. Dus heeft hij de tijd om eens verder te werken aan onze slaapkamer... Hij is nu volop de isolatie in't plafond aan't steken... Zo stilletjes aan zal deze ook wel eens klaar geraken en kunnen we met z'n alles terug boven gaan slapen!

Ik ben ook volop bezig aan de kerstdesign, maar sommige dingetjes willen niet zo goed lukken hihi!!! Dus prullen we wat verder tot het allemaal in orde is en hopelijk is dat nog voor de kerstdagen hahahahahaha!!!

Voor de rest hoop ik zo snel mogelijk nog eens op blogronde te gaan, ik ga wel veel lezen maar reacties achterlaten dat lukt me momenteel niet zo heel goed...

Bedankt aan al diegene die hier toch blijven lezen!

Kusje

16:30 Gepost door Beertje in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Hé Veroniqueske Al thuis van het werk. Goed zo, dan waren er zeker niet te veel "ambetanterikken" aan uw kassa... mooi meegenomen natuurlijk. En die kassa was weer dik in orde... je wordt een prima kassierster. Als ik ooit in de Shopping moet zijn dan laat ik het je weten ;o)

Ook hier is het "rot" weer hoor, ben deze ochtend allemaal buitenkerstverlichting gaan kopen maar gezien de overheersende regen en wind hier kan ik niets ophangen... dat wordt dus "binnenverlichting" als het weer niet snel omslaat ;o)

Hé wat lees ik, is Telly aan de binnenafwerking begonnen? Goed zo, kan er eindelijk plaats geruimd worden daar beneden hé... werk voor jou aan de winkel en zal je je daarbij ook gauw gaan beter voelen !!!

Voila, prutst gij maar verder aan uw design (en roep me maar als ge me nodig hebt) en ik ga wat verder wandelen in blogland...

Lieve groetjes aan het gezinnetje en een hele dikke knuffel voor onze Matthew hé

Lucky

Gepost door: Lucky | 11-12-06

*** Nog een fijne maandagavond! Groetjes,

Gepost door: Sarah | 11-12-06

hoi Ik kom je nog een fijne nacht toewensen en veel plezier met het kerstdesign

Gepost door: Angelique | 11-12-06

Bedankt hè! :-) Ach...ik ben er alweer uit hoor, uit dat dipje! Mag er van mezelf nooit te lang in blijven zitten, anders gaat het fout! hahahaha!
Maar vooral dat zoentje van Matthew heeft heel erg geholpen hihihihihihihihi! En de lieve knuffels van jou erbij...het kon niet op!:-)))
Veel liefs!

Gepost door: mizzD | 11-12-06

:-) Dat ken ik , overal gaan bijlezen , maar de tijd niet hebben om een reactie achter te laten.:-)
Fijn om te horen dat alles goed gaat en dat de ziektekiemen weg zijn.
Maak er een fijne dinsdag van.
groetjes

Gepost door: cica | 12-12-06

De commentaren zijn gesloten.